reklama
 
ohodnotit

Tisíc a jedna noc

Další název:
A Thousand and One Nights; Pohádky tisíce a jedné noci
Rok:
1993
Délka:
75 minut, (původně 14dílný seriál)
Premiéra v ČR:
26.8.1993
„Filmové zpracování moudrých pohádkových příběhů z Orientu“

Celkové hodnocení filmu Tisíc a jedna noc

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2015
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.9.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.10.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2013
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2008
ZuzikD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2009
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.6.2011
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2011
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2007
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25835minih25835Prachy v prachu (1981) 
Pour 100 briquest'as plus rien… n
minih43975minih43975Nepřemožitelný bukanýr (1976) 
Swashbuckler n
minih55129minih55129Slečna Marplová: Vraždit je snadné (2008) [TV film] 
Marple: Murder Is Easy n
minih11620minih11620Lovci lvů (1996) 
The Ghost and the Darkness n
minih55773minih55773Desáté království (2000) [TV minisérie] 
The 10th Kingdom n
minih6839minih6839Dračí Lady (1992) 
Lady Dragon n
minih42745minih42745Narušitel (1999) 
The Intruder n
minih141094minih141094Cesta do vyšší společnosti (2015) [TV film] 
The Leisure Class n
minih62086minih62086Invaze z Marsu (1953) 
Invaders from Mars n
minih11566minih11566Lord Jim (1964) 
Lord Jim n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
10 - curil
9   - rimeon
10 - satyr
6   - stanko
5   - Tonykla
6   - MaKy92z
7   - Michal.
9   - ZuzikD
8   - rosta12
8   - Zdenek13
1   - Spurs
8   - PERNIKAR
9   - Brosis
9   - domas2006
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.559/0.521