reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tichý Don

Tikhiy Don

Další název:
Тихий Дон; Tikhij Don; And Quiet Flows the Don; Tichý Don I.-III.
Žánr:
Země:
Rok:
1957
Délka:
334 minut, 3 díly
Premiéra v ČR:
1958
„Sovětský film podle světoznámého románu M. Šolochova.“

Celkové hodnocení filmu Tichý Don

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.7.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2015
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.6.2016
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2011
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2010
danavra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49355minih49355Lokomotiva Tomáš / Tomáš a přátelé (1984) [TV seriál] 
"Thomas the Tank Engine & Friends" / "Thomas & Friends" n
minih24710minih24710Svatej z Krejcárku (1969) 
n
minih28452minih28452Ženich na útěku (1999) 
The Bachelor n
minih34958minih34958Ruka (1965) 
Ruka n
minih44437minih44437Šprti (2006) 
The History Boys n
minih56420minih56420Ženy v pokušení (2010) 
Ženy v pokušení n
minih50606minih5060624 hodiny v dešti (1982) 
24 časa dažd n
minih18229minih18229Růžový panter znovu zasahuje (1976) 
The Pink Panther Strikes Again n
minih129803minih129803Christmas Proposal (2008) 
Christmas Proposal n
minih33319minih33319Kód Navajo (2002) 
Windtalkers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 %
6   - cicis
9   - Erkul
5   - curil
9   - jarda53
9   - clara.bow
8   - hvezdyn
10 - mia
9   - melakara
6   - Andrejevna
9   - ELEONORA
6   - sakro
10 - dederon
8   - rosta12
10 - danavra

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

16:30 - 17:20

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130357

Poslední komentáře

Linda (1981)

Linda
Nejednoznačný film, nelze ho   brát ani jako dobrodružný,   ani jako kriminálku, snad jen   lehce erotický. Oproti   ostatním filmům Jesuse   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

John Wick 2 (2017)

Džonatan bumprásk kop 2.

John Wick 2
Hvězdičkoví onanisti tady   zase exhibují nad   černo-černou tmou ve které   se odbývá 80% snímku která   má zakrýt konstatní   fádnost více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.496/0.47