Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Tiché dny v Clichy

Jours tranquilles à Clichy

Další název:
Quiet Days In Clichy, Giorni felici a Clichy
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1991
„Sex, život a smrt – erotická féerie. Podle stejnojmenného románu Henryho Millera.“

Celkové hodnocení filmu Tiché dny v Clichy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.8% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.2.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2007
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2009
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21047minih21047Timur a jeho parta (1940) 
Timur i jego komanda n
minih74030minih74030Protivný sprostý holky 2 (2011) [TV film] 
Mean Girls 2 n
minih23295minih23295Windigo (1994) 
Windigo n
minih65914minih65914O princezně Solimánské (1984) [TV inscenace] 
O princezně Solimánské n
minih21400minih21400Tři muži a nemluvně (1987) 
Three Men and a Baby n
minih41200minih41200Krátký příběh (1988) 
Krátký příběh n
minih27782minih27782Erin Brockovich (2000) 
Erin Brockovich n
minih10835minih10835Kruh (1959) 
n
minih109182minih109182Caged - Le prede umane (1991) 
Caged - Le prede umane n
minih165186minih165186Amra a druhé manželství (2018) 
Amra and the Second Marriage n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.8 % (9)
9   - curil
8   - cicis
8   - melakara
8   - olgab
7   - zepo
8   - phorsky1
6   - mmaat
8   - Zdenek13
8   - BlueBull

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy (2003) [TV ...

11:05 - 11:50

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Tvoje tvář má známý hlas - Šam...

08:25 - 11:10

161 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko (2013) [TV poř...

10:25 - 12:10

41 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 174041
Osobností: 672225
Fotografií: 694308
Plakátů: 330541
Obsahů a biografií: 159243

Poslední komentáře

Inferno (2016)

Inferno
Vzhledem k pandemické situaci   ve světě si raději   odpustím pro tentokrát   podrobnější komentář a   omezím se na konstatování,   že je to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Odhalený přístav (2012)

Víš kde máš v životě své bezpečné místo?

Odhalený přístav
Finská mozaika plná   podivných lidí, jejich   dětí, jejich osudů a okolo   nefalšovaná severská zima.   Panoptikum postav, povah,   tužeb a více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 9 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

O vytetovanom levovi na srdci

Lví srdce
Ani neviem, že nejaká   krajná pravica vo Fínsku je.   Ak áno, tak to asi nebude ako   v tomto filme, a ak hej, tak   až tak vyspelí rozumovo   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Čas probuzení (1990)

Čas probuzení
Tohle je jeden z těch filmů   co jdou až na dřeň. To, že   je točen podle skutečných   událostí mu ještě dodává   na mrazivosti ale i bez toho více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
I když romantický filmy moc   nemusím ,zkouknul jsem   to,klobouk dolů za herecké   výkony a klobouk dolů za   odvahu manželky vzít si za   více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení