reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tichá zuřivost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2016
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.12.2017
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2010
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.7.2015
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2015
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2017
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.11.2007
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2009
frankleone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3624minih3624Baron Prášil (1961) 
Baron Prášil n
minih52895minih52895Umlčeni (2008) 
Hush n
minih29229minih29229Úder svobody (1998) 
Freedom Strike n
minih36900minih36900Bolero (2004) 
Bolero n
minih42791minih42791Ulice New Yorku (2001) 
Sidewalks of New York n
minih6997minih6997Dům veselých duchů (1988) 
High Spirits n
minih56714minih56714Velký blázinec v malém hotelu (1999) 
Guest House Paradiso n
minih3803minih3803Berušky (1992) 
Ladybugs n
minih109852minih109852Nové ruce ďábla (1995) 
Trinità & Bambino... e adesso tocca a noi n
minih129052minih129052Válka v hotelu Royal Palace (2012) [TV film] 
La guerre du Royal Palace n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 % (11)
6   - curil
8   - martin.stu
5   - RM
6   - FrankieOnd
8   - oulisna
6   - mrakoslap
8   - kapelnik
5   - wrangler
4   - Raptor150
6   - martas.s
6   - frankleone
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150687
Osobností: 634010
Fotografií: 574604
Plakátů: 273016
Obsahů a biografií: 138386

Poslední komentáře

Ajťáci (2006) [TV seriál]

Ajťáci

Ajťáci
Jeden z hodně mála sitcomů,   který se mi opravdu líbí.   Miluju suchý britský humor.   Tady se u každého dílu   mlátím smíchy od začátku   do více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 10 / 10

Agent v sukni 2 (2006)

Agent v sukni 2

Agent v sukni 2
Napíšu zde skoro stejný   komentář, jako k jedničce.   Na tuhle roli mi Martin   Lawrence prostě nesedí. I   když se mi zdálo, že tady   je o něco lepší humor než   v jedničce, tak stále nic   moc.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Agent v sukni (2000)

Agent v sukni

Agent v sukni
Film, který jsem viděl snad   jen dvakrát v životě a   nějak ho nepotřebuji vidět   znova. Když ho budou dávat v   televizi, tak se na něj   více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Den 12. mann (2017)

Norský rek

Den 12. mann
Norské filmové vyprávění   opravdového člověka u   kterého by i legendární   pilot Alexej Petrovič   Maresjev smeknul v hlubokém   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

96 hodin: Zúčtování (2015)

96 hodin: Zúčtování

96 hodin: Zúčtování
Opět se mi potvrdilo, že   Liam Neeson se na takovéhle   role naprosto hodí. Jen   škoda, že exmanželka Briana   Millse zemře, i když   vývojem více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.268/0.228