reklama
 
ohodnotit

Tiberius

I baccanali di Tiberio

Země:
Rok:
1960
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Tiberius

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2009
milan008
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
miky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43777minih43777Slečna Marplová: Mrtvola v knihovně (2004) [TV film] 
Marple: The Body in the Library n
minih60874minih60874Robin Williams: Weapons Of Self Destruction (2009) [TV film] 
Robin Williams: Weapons of Self Destruction n
minih42500minih42500Kanóni (1941) 
Great Guns n
minih38871minih38871Bídníci (1958) 
Les Misérables n
minih49061minih49061Číslo jedna (1969) 
Number One n
minih40137minih40137Chlap (1990) 
n
minih5455minih5455Čekání na Patrika (1988) 
n
minih16216minih16216Karate tiger 3: Pokrevní bratři (1989) 
No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers n
minih44424minih44424Beze mě: Šest tváří Boba Dylana (2007) 
I'm Not There n
minih42371minih42371Příběh zrození (2006) 
The Nativity Story n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - Kuvik
7   - satyr
3   - T800
7   - Area
2   - jambroz58
8   - milan008
3   - bajaw
8   - ortos1
8   - petrph
7   - miky1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142368
Osobností: 609568
Fotografií: 531476
Plakátů: 255506
Obsahů a biografií: 130957

Poslední komentáře

Underworld (2003)

Podsvětí

Underworld
Řemeslně kvalitně odvedená   řež, akční maratón,   který je ideální pro   děsuplné probuzení diváků   uprostřed filmového večera   na téma: více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Byl lásky čas (2012) [TV film]

Pozitivní díl

Byl lásky čas
Kde je vůle, tam je cesta.   Obdobnou zkušenost mám z   rodiny, naštěstí to   netrvalo tak   dlouho..................

Autor: mrejca | Hodnocení: 9 / 10

Ženy 20. století (2016)

Ženy 20. století
Zcela zřejmě jsem to   nepochopila, neboť nechápu,   proč byl film mezi nominacemi   na oskara. Není špatný, ale   je mi jasné, že si z něj za více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Pád Londýna (2015)

Pád Londýna
Pád bílého domu byl podle   mnoha lidí hodně přehnanej,   ale potom nevím, co říkají   na Pád Londýna. Nicméně   mě se líbí oba. Ten první   je více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Druhá nebo první (1998)

Druhá nebo první

Druhá nebo první
Takže co si asi tak mohli   říkat scénáristé, když   to psali. Udělejme z toho co   největší doják. Snažme se   hrát hodně na city a zkusit   z více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.396/0.348