ohodnotit

Tiberius

I baccanali di Tiberio

Země:
Rok:
1960
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Tiberius

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2009
milan008
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
miky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3046minih3046Andělův skok (1971) 
n
minih45161minih45161Bolkoviny (1997) [TV pořad] 
n
minih47662minih47662Srážka s kometou (2007) [TV film] 
Comet Impact n
minih51551minih51551Cesta (2007) 
The Passage n
minih13323minih13323Na kometě (1970) 
Na kometě n
minih34787minih34787Barbie v louskáčku (2001) [Video] 
Barbie in Nutcracker n
minih3394minih3394Až do posledního muže (1948) 
n
minih8554minih8554Hořká pachuť krve (1994) 
n
minih3689minih3689Baywatch Nights (1995) [TV seriál] 
Baywatch Nights n
minih51761minih51761Závody Nascar (1999) [TV seriál] 
NASCAR Racers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (10)
7   - Kuvik
7   - satyr
3   - T800
7   - Area
2   - jambroz58
8   - milan008
3   - bajaw
8   - ortos1
8   - petrph
7   - miky1

TV Program

ČT1 - Zahrada je hra (2008) [TV pořa...

04:15 - 04:35

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Ochotníci

04:15 - 04:40

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - DO-RE-MI (1998) [TV pořad]

04:05 - 04:55

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:20 - 04:30

118 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.216/0.171