Duben
ohodnotit

Thor: Temný svět

Thor: The Dark World

Další název:
Thor: Temný svet
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
7.11.2013
„Mocný Avenger Thor v bitvě o záchranu vesmíru před temným nepřítelem.“

Komentáře k filmu Thor: Temný svět

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.5.2020
Zase jednou půjdu proti   proudu. Asi patřím někam do   filmového pravěku a jsem   nějaký ten ****saurus ale   podle mě tohle už má s   opravdovou filmařinou a   herectvím pramálo   společného. Připadá mi to   jako nějaké promo "hele   co všechno dokážem".   Je to sice technicky   brilantní ale.... Pár   hvězdiček dávám za účast   svých oblíbenců Anthony   Hopkinse, Stellana Skarsgarda   a Idrise Elby ale pořád v   skrytu duše doufám, že   tahle filmová móda ještě   za mého života pomine.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.7.2018
Hm, trošku se to opakovalo a   bylo zde více hluchoty než v   prvním filmu. Není co   dodat.

20180628 10150+/11203+ ***   /6 s.u. dab
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.12.2013
Rozvinutější díl než   první Thor, více akční,   více humornější, vtipná   vsuvka s kapitánem Amerikou.   Více prostoru dostali Thorovi   přátelé a celkově Asgard,   na Zemi se odehrává minimum,   zápletka zajímavá,   nicméně temní elfové ve   mě moc obav nevzbuzovali,   Christophera "Doctora   Who" Ecclestona bych   nepoznala ani omylem, chemie   mezi hlavní dvojicí   fungovala lépe než v prvním   díle, Natalie fackuje dobře.   Konec ve mě vzbudil obavy,   syčák Loki!
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2014
První film THOR jsem neviděl   a ani nemusím. Komiksová,   fantasy, akční pohádka od   Marvela, kde Thor a jeho grupa   bojuje proti zlu a nastoluje   mír všude na zemi:-)   Solidně natočeno, pěkné   masky a efekty, ale jednou   stačilo.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2021
Marvelovský filmový vesmír   na snímek ´Avengers´ (2012)   navazuje volným   pokračováním etud asi   největší marvelovské   mytologické postavy a tím   není nikdo jiný, než Thor.   Oba snímky propojuje Thorův   bratr Loki, který je za své   činy uvězněn, jinak si   dějově snímek jde svou   cestou. Po technické stránce   hlavně v rámci vizuálních   efektů vše probíhá ve   svém standardu, takže tady   není nic, co by se dalo   vytknout. Dějově to už   krapet hapruje s jistými   podivnostmi, pokud máme v   rámci středověké fantasy   jisté předsudky a   očekávání. Říše je po   divácké stránce   očekávaně v nebezpečí a   Thor si po svůj bok vezme   uvězněného Lokiho. Nakonec,   proč ne? Jistou ofenzivu by   to mohlo přinést. Jenomže   nepřináší. Bratrská   chemie nefunguje jak by měla,   a to i přes fakt, jaký lotr   Loki, v kontrastu s Thorem,   je. Tady děj sází na jejich   vzájemnou spolupráci v   rámci záchrany všeho co se   dá, jenomže tato výzva   nebyla využita tak, jak by   měla. V rámci Lokiho   nekalých úmyslů a   neustálých Thorových   podezření prostě chybí   nějaké emoční bratrské   scény. Hlavní postavou je   samozřejmě Thor, ale   divácká pozornost míří   spíše právě na Lokiho,   což tvůrci jakoby dopředu   vytušili a tak je hodně   držen v pozadí. To se však   bohužel nějak nedaří,   takže je na debatu, kdo   vlastně tou hlavní hvězdou   tohoto snímku je ve   skutečnosti. Thor a nebo   Loki? Na Thora to rozhodně   nevypadá. Humorných hlášek   je dostatek, akce krátké,   ale jsou, dramatizace   pokulhává. Ale na druhou   stranu, mohlo to dopadnout i   hůř. Thor je zkrátka   postava, jehož svět je na   filmové ztvárnění   složitější než se zdá.   Ale snaha se cení.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.6.2014
Zřejmě zůstanu u stejného   počtu bodů jako u jedničky,   nikdy jsem ty slavně Avengery   moc nežral, přesto dám 7   bodíků. O efektech tady je   škoda mluvit a jako správný   fanoušek záporáků prostě   nemůžu nepochválit Toma   Hiddlestnona - to skutečně   nejde - zahrát takovou svini   - to je umění!!!
Duri86
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.3.2014
Bohužel tyhle filmy už   nejsou nic moc pro mě. :-/   Dřívější komiksy ve stylu   Batmana, Supermana nebo   Spidermana byli lepší, dnes   už je to moc slátané.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.2.2014
Pro mě osobně o malinko   záživnější než jednička   ,jinak je to podobný jako   první díl.Objevily se noví   nepřátelé kteří byli   dobře vymišlení jak   kostými tak výbavou.Akční   scény s dobrými efekty,sem   tam vtipná scéna i když   některé působily spíše   divně jako převtělení na   kapitána Ameriku.V množství   komiksových filmů je to   průměr.
enejčel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2014
Začátek filmu je trochu   protáhlejší a dlouho se nic   neděje, pak ale nastane   solidní řežba s   vynikajícími efekty, které   jsou bohužel místy   doprovázeny stereotypními   sekvencemi.
Ale i   zvraty mají své místo a   jsou dost překvapivé a také   hlášky na účet Lokiho,   které se opravdu povedly.   Snímnek je možná lepší,   než jeho předchůdce, ale   nutkání pustit si ho znovu   fakt nemám. Jednou mi to   stačilo, ale pobavil jsem se   a to je přece to hlavní.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet   $170miliónov║Tržby USA   $206,362,140║Tržby   Celosvetovo $644,783,140▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $37,516,973 //počet   predaných kusov 1,686,714║   Tržby za predaj DVD v USA   $29,764,548 //počet   predaných kusov 1,350,210║   miestami neskutočne   monumentálne, výpravnosťou   dych vyrážajúce a riadne to   svojou veľkoleposťou šľape   na päty Kryptonu, k tomu   efektné 3D, nechýbajú   dokonca emócie, či dobré   zákulisné intrigy, Loki   čoraz viac obľúbený pre   svoj uštipačný úsmev,   samozrejme boduje aj Chris   Hemsworth, hádže frky, aj   tie zábavné vsuvky tu   sadnú, aj keď občas prídu   aj na zbytočný priestrel   hlavné tá z metra keď ide   do horkého a Thor sa vyváža   metrom?! akcia výborná aj   keď občas neprehľadná ale   ináč veľká spokojnosť,   nuž ak by sa pár   ostrejších hrán vybrúsilo   tak tu máme ďalší   dokonalý blockbaster, doplnok   medzi záverečnými titulkami   troška nesadol to bolo dosť   mimo, veru režisér Alan   Taylor prekvapil /videl v kine   3D verziu: 90%/ __
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.1.2016
Thor: Temný svět
Připadalo mi, že za kupou   filmových triků a   speciálních vizuálních   efektů, které byly   mimochodem velmi povedené, se   skrývá poněkud slabší   příběh. Dějově je film   hodně nucený a rozhádaný,   zápletka je nezajímavá a   celý film působí jen tak na   oko honosně. Popravdě   tvůrcům tu viking mytologii   moc nežeru, zkrátka   zbytečně moc komerčně   hollywoodské.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2015
Je to komiks, tak těžko   čekat nějakou náročnou   podívanou. Řemeslně   provedené slušně, humorné   chvíle se ve scénáři také   najdou, takže jen takový   průměr který vám v paměti   splyne s podobnými kousky   svého žánru.
RwlBem
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.1.2016
Ne vždy se
zadaří, a tento film je toho   imho naneštěstí důkazem.   Snaha naroubovat svěží   scifi větévku na pařez   dávných severských mýtů   se ani trochu nepovedla. Pod   falešným pozlátkem   přemíry bombastických   počítačových efektů není   nic co by člověka oslovilo.   Milovník komiksů v nichž   jde jen o optickou impresi,   možná zajásá, ale   milovník vikingské mytologie   zapláče. Smutná to ukázka   lidí, kteří - nemajíce   vlastní dávné pověsti -   chovají se k historii jiných   národů jak tupci   stříkající své nabubřele   lesklé graffiti na zdi   dávného Uruku.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2020
To je tak, když si dva   bráchové se silou   "bohů" dělají oba   nárok na trůn a může ho   dostat jenom jeden. Jedno z   povedených a lepších dílek   od Marvelu, ve kterém   nechybí akce, pokus o něco   hlubšího, ani vtip.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.2.2015
Thor: The Dark World
Podľa mňa chýba novému   Thorovi istý spád alebo   aspoň raz za čas nejaká tá   solídna akciu alebo niečo   čo by mi vybilo   dych.Vizuálne spracovanie je   síce nádherné a jednotlivé   farebnosti svetov a celková   žiarivosť filmu vás očarí   ale čo z toho ak je film   nudný...a nezabaví vás.5   hviezd za film... a 6. hviezda   iba za Lokiho.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2013
Z mého pohledu téměř   totožná situace jako u   posledního IronMana ...   čekal jsem hodně ->   dostal jsem méně. Nebo-li   pokračování výborného   Thora NEDOSÁHLO, dle mého,   takových kvalit, jaké jsem v   širším aspektu očekával.   Je to jasná blockbusterová   pecka, která obsahuje   všechny potřebné   ingredience k uspokojení   filmových nadšenců .. to   ANO ! Opět nádherná   vizualizace, ozvučení,   výborná akce, (ne)čekaná   porce elegantního humoru ....   těch pozitiv je spousta,   proto také nový druhý Thor   lahodí lidskému oku.   Jenomže, jednička byla   přeci jen taková   jednoduchá, prostá a to z   ní dělalo kvalitní   podávanou ... tohle   pokračování je dost   překombinované a plné   situací, ve který jde   přehnaně cítit moc efektů,   i když by tam řada těchto   scén být ani nemusela. Po   druhé projekci zůstávám na   stejném hodnocení .. nebo-li   kvalitní pokračování s   porcí digitálních efektů,   které není tak výrazné   jako díl první.
terka69
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2013
10/10
další srdcovka od Marvelu :3   vtipné, nečekané, akční,   no dobře i romantické   trošku a ty 2 úžasné   potitulkových scény   samozřejmě nemohly chybět   :)
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2018
Tenhle film je mnohem lepší   a propracovanější než   jednička. Je vtipný, akční   a celkově příjemnější.   Dobré bylo hlavně to, že   dali více prostoru Asgardu,   ostatním planetám a jejich   obyvatelům. Bylo to opravdu   hezky zobrazeno, celá kultura   a práci si dali i s pohřbem,   a nápad temných elfů byl   originální. Povedly se   Lokiho iluze, skvělý Captain   America, a dostalo mě i   cestování kladiva na konci.
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Z papiera film musel vyznieť   sľubnejšie, než s ním Alan   Taylor naložil. Branagh a   jeho vážnejšia nôta, ale i   cit pre dramatický oblúk   filmu ako celku, druhému   Thorovi chýbajú.   Najväčšou slabinou (i na   papieri) je napokon odbitý   záver. Napriek tomu však   stále sympatická oddychovka,   herecky šťavnatá, Natáliou   ozdobená, fantasy feelingom a   epickosťou presiaknutá a   zopár skvelými, komickými i   dramatickými scénami   priebežne nakopávaná. 3D   nebrať, má vyblité barvy a   postráda jedinú scénu,   ktorá by naň upozornila.
sokeres777
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Druhý díl Thora opět   potvrzuje, že druhé díly   jsou horší než ty první.   Film je to slušný, ba i   dobrý, ale v porovnání s   jedničkou hodně vázne. Za   jednorázové shlédnutí ale   stojí.
Maxlik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2013
Tenhle film mě v žádném   případě nezklamal. Vzhledem   k jedničce to vidím tak na   stejno...jednička měla sice   lepší scénář, ale dvojka   lepší efekty. Nevím, koho   napadlo tam nacpat Cpt.   Americu :D, ale tahle a   spoustu jiných komických   chvilek mě vůbec nerušily,   ba naopak. Hodně mě zaujalo   taky to, že jsme se podívali   téměř do všech ostatních   světů, o kterých padla v   jedničce jenom zmíňka.
maki.pátková
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.4.2014
úžasné
Thor temný svět je   nejúžasnější film, který   jsem viděla. jde vidět, že   herci si své role velmi   užívají.
Na tomto   filmu jsem byla v kině a   musím říct, že u   některých scén jsem málem   brečela. A hodně mě   překvapil konec filmu.
Jsem trochu zklamaná z   toho, že Loki už nebyl   hlavní záporná postava, ale   naopak ráda, že dostal, po   čem toužil.
Moc a moc   se těším na pokračování.
knww
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Skvělý film. Byla zde trocha   humoru,což oceňuji, a   parádní akční scény s   efekty, které ve 3D vynikly.   Nejvíce se mně osobně   zalíbila hudba od Briana   Tylera, která tomu   přidávala ohromující   podklad. První díl se mi   docela líbil, ale tenhle byl   podle mého názoru ještě   lepší, a proto uděluji 10   bodů. Doporučuji tento   snímek shlédnout ve 3D.
Nalla22
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2013
Čekala jsem víc ...
Tento druhý díl, byl   jednoznačně lepší než   jeho předchůdce. Na tomto   filmu jsem byla ve 3D a byl to   nezaměnitelný zážitek.   Ačkoli má Thor: Temný svět   všude negativní hodnocení u   mně si vysloužil 10/10.   Bohužel jsem čekala trochu   jiný děj, protože když se   shlédnete trailery, tak nám   tak úplně nesedí. Obdivuji   skvělý výkon Toma   Hiddlestona v roli Lokiho. Jak   je všude psáno, kdyby tam   občas Loki nezavtipkoval,   diváci by umřeli nudou.
Shrnutí:
Pokud se   vám líbíl, alespoň trochu   první díl, tak z tohohle   budete na větvi. Často se   pobavíte hláškami Lokiho a   jednou Dr. Selviga. Pro   citlivky jako jsem já   doporučuji si vzít   kapesníčky, protože se bude   hodně umírat.Ještě bych   doporučovala 3D, ale 2D bude   určitě taky super.
Ps: Pro Lokistky! Váš   miláček vám umře :/
Doktordee
Hodnocení:
Přidáno: 15.3.2014
chyběla jen Voyager
Chvílemi jsem nevěděl na   jaký film se ve vlastně   dívám. První Thor byl sice   nudnější alespoň ale tolik   netlačil na pilu. Chyběl tu   jen kapitán Kirk a Mistr   Joda. Vše ale opravdu vše   zachránil úžasný Loki!
AVS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.12.2013
Naprosto fantastické, marwel   jasně ukazuje že nemá   momentálně konkurenci v   převádění svých   komiksových hrdinů ze   stránek časopisů na plátna   kin, bohužel žijeme v   Čechách a tady to nemá   vybudovanou ještě takovou   tradici jako za mořem, málo   kdo má ponětí kdo je   deadpool nebo gambit aqle   věřím že se to časem   změní a nebude se stávat   že by kravina jako   babovřesky měla větší   návštěvnost. K samotnému   filmu: akční scény sou   výborné( ostatně marwel to   ani jinak neumí) a ve   chvílích kdy se zrovna nikdo   nefajtuje je mnoho vtipných   scén a hlavně Loki je   fantastickej, jeho pohled mi   strašně moc připomíná   šílený pohled Martina   Riggse( smrtonosná zbraň 1,   Mell Gibson) v obchodě kde si   strká zbraň do úst, je   jasné že s Lokim bude   ještě moře zábavy. Jo a   jedna rada, když jdete na   film od marwelu počkejte si v   kinosále až skončí   titulky:)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih117391minih117391Den D (2008/1) 
Děň "D" n
minih64796minih64796Kriminálka Staré Město (2013) [TV seriál] 
Kriminálka Staré Město n
minih60597minih60597Dotek hrůzy (2005) [TV film] 
Haunting Sarah n
minih34900minih3490028 dní poté (2002) 
28 Days Later... n
minih43069minih43069Prázdniny pana Beana (2007) 
Mr. Bean's Holiday n
minih52386minih52386Alenka v říši divů (2010) 
Alice in Wonderland n
minih72278minih72278Chytrost má děravé šaty (1974) [TV inscenace] 
Chytrost má děravé šaty n
minih15089minih15089Osmnáctiletá (1939) 
Osmnáctiletá n
minih19855minih19855Stůj, nebo se netrefím (1998) 
Stůj, nebo se netrefím n
minih155510minih155510Klíč k domovu (1981) [TV hra] 
Klíč k domovu n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]

 Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Captain America: Návrat prvního Avengera n
Captain America: The Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376382
Obsahů a biografií: 178214

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann