The Treat (1998)

The Treat
    Žánr: komedie / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 94 min.
Americká komedie je natočena podle divadelní hry anglického dramatika Jonathana Gemse. Autor se sám ujal filmové režie, napsal scénář a ve filmu se objevil i jako herec. Gems je nejvíce znám ve filmové branži jako scénárista filmu Tima Burtona Mars útočí! (1996).

Hlavními hrdinkami jsou tři prostitutky - Dolly, Mimi a Francesca. Pracují v Hollywoodu a specializují se na klientelu z vyšších vrstev. Každá z nich má svůj příběh a své vlastní problémy. Jejich pasák Tony zprostředkuje účast dívek na shromáždění místní honorace při příležitosti narozenin kandidáta na starostu.  Autor: curil

režie:
Jonathan Gems
 
 
hraje:
Yancy Butler (Wendy), Julie Delpy (Francesca), Georgina Cates (Mimi), Pamela Gidley (Dolly), Larry Drake (Ray), Patrick Dempsey (Mike), Daniel Baldwin (Tony), Mariana Morgan (Maxie), Richmond Arquette (Christopher), Sarah-Jane Wylde, Michael York (Simon), Mink Stole, Mark Boone Junior (Bruce), Fenton Lawless (Leo), Vincent Perez (Pierre), Alfred Molina (plukovník), Kitten Natividad (tanečnice), Seymour Cassel (Chip O'Herlihee), Jason Cairns, Robin Antin (tanečnice - The Pussycat Dolls), Lindsley Allen (tanečnice - The Pussycat Dolls), Joie Shettler (tanečnice - The Pussycat Dolls), Alexander Zale (Mahesh), George Lee Jones (Marty), Thomas Pescod (reverend), Stuart Lancaster (Vinny)
 
 
scénář:
Jonathan Gems
 
 
kamera:
Joey Forsyte
 
 
hudba:
Stephen Croes
 
 
výprava-architekt:
Peter Paul Raubertas
 
 
střih:
Ned Bastille
 
 
zvuk:
Pat Toma, Scott C. Kolden, Dan Lipe
 
 
producent:
Robert Mickelson, Susan Shapiro
 
 
rekvizity:
Courtney Jackson
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.