reklama
 
ohodnotit

Něžný hák

The Tender Hook

Další název:
The Boxer and the Bombshell
Země:
Rok:
2008
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Něžný hák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 87.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2018
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.12.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2010
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.4.2010
Possum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2010
auskvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih145327minih145327Mařenka, přemožitelka čarodějnic (2012) [TV film] 
Witchslayer Gretl n
minih34393minih34393Oko (2002) 
Jian Gui / Gin gwai n
minih42889minih42889Sedm mečů (2005) 
Qi jian n
minih40905minih40905Dámy nebo nedá mi? (2002) 
Sorority Boys n
minih7072minih7072Dva nosáči tankují super (1984) 
Zwei Nasen tanken Super n
minih42893minih42893Ledová sklizeň (2005) 
Ice Harvest n
minih26770minih26770Majster kat (1966) 
n
minih27993minih27993Drama žárlivosti (1970) 
Dramma della gelosia (tutti i particolari in cronaca) n
minih95148minih95148Po rozvodu (1981) [TV inscenace] 
Po rozvodu n
minih86006minih86006Tajemný ostrov (2001) [TV film] 
Sanctuary n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

87.1 % (7)
6   - curil
8   - Justik66
9   - Lienocka22
8   - Area
10 - kvaca
10 - Possum
10 - auskvaca
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275834
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.268/0.234