Duben
ohodnotit

Signál z neznáma

The Signal

Další název:
Signál (SK)
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
95 minut

Obsah filmu Signál z neznáma

 
Setkání dvou mladíků a dívky s hackerem, který se jim naboural do počítačového systému, navždy ovlivní jejich dosud normální životy.

Dva mladíci, Nic a Jonah, doprovázejí Haley na výletě na středozápad USA. Cestou se rozhodnou vyhledat počítačového hackera, který jim nedávno způsobil spoustu nepříjemností v jejich škole. Vypraví se tedy na adresu, kterou se jim podařilo zjistit. Na místě, uprostřed divočiny, objeví pouze rozpadající se budovu. Když se ji trojice pokusí blíže prozkoumat, z nevysvětlitelných důvodů se kolem nich najednou začnou dít podivné věci. Všichni tři ztratí vědomí a později se probudí jenom Nic....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Signál z neznáma >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

corea
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.3.2019
Tohle je akorát signál z USA o tuplované   vyčůranosti. Krávovina, ZÁMĚRNĚ udělaná za   pár usd odhadem během čtyř dnů, bez   vnitřního smyslu, strčí se do toho jeden   známější herec, a počká se, až ementálové   hrající si na intelektuály kolem toho začnou   fabulovat vo čom to vlastně je a navzájem se   poplácávat, že oni jsou ti dobří, kteří   běžným smrtelníkům utajená zákoutí onoho   skvělého díla odhalili. Na jiném webu ten   přístup vystihl jeden z těchto zvěstovatelů   vysoké filmařiny, řka cca : "Víte, to je   tak dobrý a složitý film, že dokonce ani já   (zde si musíte představit velikána minimálně   jako da Vinci) jsem to celé nepochopil." Asi   tak... Pokud budete sledovat, co ve filmu opravdu   je, tak jsou tu dva nepříjemní troli, údajní   hackeři, jejich kámoška, ta aspoň není   vyloženě hnusná, a pak se někdy objeví   Fishburne. Krom nich odhadem deset statistů.   Hlavní trol se projede autem a pak už jen   prolízá sklep nějaké budovy, aby se zas   projel. Mezitím na sebe dlouho zálibně koukají   s Morpheem, nezávazně žvatlají, až člověk   čeká, kdy si dají hubana. Herecky u dna   stupnice. Kdykoliv se má objevit NĚCO, obraz se   rozostří, švenkne jinam nebo rovnou padne tma   hustá tak, že by se dala krájet - a není to   žádný umělecký prostředek, prostě by někdo   musel nejdřív vymyslet, o co tu vlastně jde, a   pak zajistit vizualizaci. Tady jde jen o to   vytlouct prachy.
RwlBem
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2019
Nový důkaz,
že rozpočet absolutně nemá co společného s   kvalitou filmu. Na pohled roztříštěný děj,   ovšem bez nějakých výraznějších logických   děr, korunovaný závěrem jenž za každou   odpověď, kterou dá, současně jízlivě   nastrčí stádo nových otázek.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.4.2018
PROCESOR!
Na minimálním prostoru celkem slušná zábava.   Kde se nechává hodně velký prostor pro   divákovu představivost. Kdo chce film, kde je   vše jasný a srozumitelný, tak ať si pustí,   raději něco jiného. Jsou tam místa, kdy tomu   chci fláknout 80% a pak další, kdy se to   potácí kolem 30%. Ted jde o to, který   převažují….
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.2.2018
Signál...
Hned od prvnich zaberu je jasne, ze z toho vyjde   nejake lacine(coz vzdy nemusi byt spatne, ale u   tohoto zanru to vyzaduje genialni napad a talent)   sci-fi cecko od nejakeho mladeho rezisera, co se   snazi veci za kazdou cenu delat jinak a bohuzel   neni schopen videt, jak to je blbe, hlavne se to   lisi, a ze ma pocit, ze predava divakovi svuj   hluboky filozoficky odkaz. Není to pravda ani   omylem.Upocená nudná zábava se scénářem pro   děj tak na 10 minut. Silně bezkontaktní.
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.12.2017
Příběh se jevil zajímavě. Z počátku. Jenže   tři scénáristé je trochu moc na to, aby se to   dalo úspěšně dotáhnout až do konce. Děj je   trochu zmatený a charaktery nepůsobí dost   srozumitelně. Škoda.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.2.2017
Ten závěr by trochu zbytečně natahovaný, ale   zase stál za to. Celý snímek má zpočátku   dost spád, pak se to trochu zabrzdí, ale stále   je to sledovatelné, tedy pokud již nevíte, oč   jde. Velmi dobrý snímek a možná, že bych mohl   přidat. Herecky to také ušlo, trikaři velmi   dobře. Doporučuji kouknout.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.2.2017
Film se tváří jako převratné sci-fi a přitom   je to ptákovina první třídy. Když už tento   žánr, tak dávám přednost klasice. Příběh   zaujme zřejmě jen teenagery, dospívající   jedince s podivným vkusem. Když jsem sledoval   opět roztřesenou kameru, záběry ve tmě,   nesmyslné prodlevy přinášející nudu. Film se   od počátku tváří neotřele a složitě, ale   nejtěžší ho bylo dokoukat do konce. Obsazení   Larryho Fishburna zřejmě mělo přilákat více   diváků, ale jeden slušný herec všechno   nezachrání.
Didinka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.2.2017
Hm,
tak to teda nevím. Jakési zmatené,   nedodělané, roztěkané, nelogické a s naprosto   neposlouchatelnou hudbou. Než se tam ale znovu   objevil Jonah, tak mě to i bavilo, protože jsem   byla zvědavá, jak to dopadne. Pak to už byla   jen přehlídka efektů a nesnesitelně   natahovaných zpomalených až zastavených   záběrů. Nakonec mi dali asi tak 10 vteřin,   abych to pochopila a všechno si spojila. To je   sakra málo na zážitek. Mám pocit ztraceného   času, který jsem strávila díváním se na   tento film. Mluvili tam totiž tak málo, že se u   toho ani nedalo dělat nic jiného.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.6.2016
Neskutečné, šílené a neuvěřitelné. Přesto   zajímavé a navíc velké překvapení k   tomu.
Přiznám se, že první půlka filmu, než   hlavní hrdinové našli to co hledali, mě   víceméně nudila a abych pravdu řekl, tak jsem   měl tendenci to dřív nebo později vypnout a   rychle zapomenout na to, že jsem si to vůbec kdy   pustil.
Naštěstí pro mě jsem nemohl najít   ovladač :-).
Druhá půlka filmu, když už   našli to co hledali, mě začala bavit a to   neskončilo až do konce filmu.
Velmi zajímavá   pointa a ve finále jsem byl spokojen. Jisté je,   že byl pro mě tento film nemalým překvapením   a pro milovníky konspiračních teorií ho vřele   doporočuju.
prvosenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.8.2014
THE SIGNAL

Film je teenagerskou sci-fi o   hackerech, kteří pátrají po tom, kdo se jim   naboural do počítače. Chystají se objevit   svého soupeře a pokořit jej. Dokázat mu, že   jsou prostě lepší. Jenže plánovaný souboj   končí úplně jinak…

Začátek filmu   sliboval dobrý zážitek, ale jak šel čas,   příběh sklouzl do úrovně nečitelných snů   hlavního hrdiny. A konec? O co vlastně šlo?   „Jsi náš největší úspěch“ – ale co   tedy jsi – nejlepší člověk? Nejlepší   mimozemšťan? Nejlepší běžec, voják, vědec   nebo co vlastně? Dokázal jsi nás vypátrat a my   se tě ptáme jestli poznáš žlutý   trojúhelník od zeleného kolečka? Takže proč   to všechno? Co jsme chtěli vytvořit a proč?   Výzkum ve stylu: „kámen mudrců to sice není,   ale chová se to jako znamenité lepidlo“?   Myšlenka mimozemských alchymistů mi nějak   nebyla blízká.

Škoda, originální nápad   ztroskotal na nedostatečně propracovaném   příběhu a nedokonalé pointě. Vzhledem k tomu,   že nenabídl ani žádné pořádné vizuální   efekty, domnívám se, že poskytuje pouze   průměrnou zábavu pro vyznavače sci-fi, ale pro   široké publikum bude zklamáním. ©
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih7648minih7648Finský nůž (1965) 
n
minih57054minih57054Chlapec, který spatřil vlkodlaka (1973) 
The Boy Who Cried Werewolf n
minih134311minih134311Vacanze per un massacro (1980) 
Vacanze per un massacro n
minih80052minih80052Hasta la Vista! (2011) 
Hasta la Vista! n
minih155739minih155739Lešení (2017) 
Scaffolding n
minih24840minih24840Zbraně pro Prahu (1974) 
n
minih22475minih22475Věznice (1987) 
Prison n
minih114546minih114546O koních a lidech (2013) [DVD kinodistribuce] 
Hross í oss n
minih98902minih98902Buranský masakr (2011) 
Inbred n
minih143022minih143022Elvis & Nixon (2016) 
Elvis & Nixon n


Hodnocení:n12345678910
Signál z neznáma (2014)Signál z neznáma (2014)Signál z neznáma (2014)Signál z neznáma (2014)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani