reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu The Roughnecks 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.2.2006
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2006
WaM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.4.2005
Ryback
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2004
Time_Raider
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2004
EwiczkaH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.12.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5614minih5614Četník a mimozemšťané (1978) 
Le gendarme et les extraterrestres n
minih43532minih43532Doktor v domě (1969) [TV seriál] 
Doctor in the House n
minih27716minih27716Stigmata (1999) 
Stigmata n
minih28956minih28956Příšerky, s.r.o. (2001) 
Monsters Inc. n
minih17699minih17699Rambo 2 (1985) 
Rambo: First Blood Part II n
minih13358minih13358Na plný plyn (1977) 
Poliziotto sprint n
minih43929minih43929Tip a Tap (1971) [TV seriál] 
"Tip en Tap" n
minih34008minih34008Láska nebeská (2003) 
Love Actually n
minih8442minih8442Homeboy (1988) 
Homeboy n
minih40120minih40120Synové a dcery Jakuba Skláře (1985) [TV seriál] 
Synové a dcery Jakuba Skláře n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
4   - catamount
7   - sluníčko
3   - WaM
8   - Ryback
7   - Time_Raide
3   - EwiczkaH

TV Program

ČT1 - DoktorKA

21:05 - 21:59

37 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Národní klenoty (2011) [TV cyk...

21:30 - 22:00

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Robinsonův ostrov (2016) [TV p...

21:35 - 22:40

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:40

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141730
Osobností: 607039
Fotografií: 527233
Plakátů: 254137
Obsahů a biografií: 130422

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.054/2.03