That's What I Am (2011)

That's What I Am
73.3 %
 
 
    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 101 min.
Příběh o dospívání je zasazen do roku 1965. Dvanáctiletý Andy Nichol (Chase Ellison) je velmi chytrý a velmi stydlivý student snící o vztahu se školní hvězdou Mary, která již chodila se všemi kluky dané školy.

Nejoblíbenější učitel, pan Simon, se rozhodl sám vytvořit dvojice, které budou celý rok spolupracovat nad zadaným tématem. Andyho přiřadil ke Stanleymu (Alexander Walters), chlapci, kterému neřekne nikdo jinak než Big G. Stanley je kvůli své postavě - malé hlavě, rudým vlasům a odstátým uším terčem nejrůznějších žertíků a vtípků, které jsou až na tenké hranici se šikanou. Stanley vše přijímá s naprostým klidem. Ne tak Andy. Když zjistí, že má jako partnera Stanleyho, je na pokraji nervového zhroucení. Jak by mohl bez nepříjemných následků pracovat se školním outsiderem? Pan Simon však trvá na svém, a tak Andymu nezbývá, než se připojit k tzv. "Šprťáckému koutku".

Poté, co škola potrestá mladého násilníka Jasona (Camille E. Bourgeois III) z Andyho třídy za brutální útok na studentku, je pan Simon Jasonovým otcem obviněn z homosexuality. Série následujících událostí ovlivní životy a postoje všech zúčastněných.  Autor: lucymat

režie:
Michael Pavone
 
 
hraje:
Ed Harris (pan Simon), Randy Orton (Ed Freel), Molly Parker (Sherri Nicholová), Amy Madigan (ředitelka Kelnerová), Chase Ellison (Andy Nichol), Alexander Walters (Big G), Mia Rose Frampton (Mary Clearová), Sean Michael Cunningham (Jimmy Tadlock), Daniel Roebuck (Jim Nichol), Cameron Deane Stewart (Carl Freel), Taylor Faye Ruffin (Doris Gebbenová), Jordan Reynolds (Ricky Brown), Daniel Yelsky (Norman Gunmeyer), Gaven Tomas' Brooks, Brett Lapeyrouse (Bruce Modak), Cassidy Smith (Janis Conkelová), Chris Whetstone (trenér gymnastiky), Melissa S. Harris, Camille E. Bourgeois III (Jason Freel)
 
 
scénář:
Michael Pavone
 
 
kamera:
Kenneth Zunder
 
 
hudba:
James Raymond
 
 
kostýmy:
Claire Breaux
 
 
střih:
Marc Pollon
 
 
zvuk:
Xavier Horan
 
 
koproducent:
Nancy Hirami
 
 
koordinátor kaskadérů:
Jeffrey Galpin
 
 
vizuální efekty:
Colin Davies (supervize), Neishaw Ali
 
 
výprava:
Raymond Pumilia
 
 
producent:
Michael Pavone
 
 
digitální efekty:
Kirk Brillon
 
 
casting:
Ania Kamieniecki-O´Hare
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.