reklama
 
ohodnotit

Testament profesora Dowella

Zaveščanije professora Douella

Další název:
Závěť profesora Dowella; Hlava profesora Dowella; Завещание профессора Доуэля
Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1985
„Zločin a experiment v operačním sále.“

Celkové hodnocení filmu Testament profesora Dowella

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2013
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2007
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2015
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.6.2012
angi5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5218minih5218Co žere Gilberta Grapea? (1993) 
What's Eating Gilbert Grape n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih42897minih42897Spláchnutej (2006) 
Flushed Away n
minih48355minih48355Saský lesk a pruská sláva (1985) [TV seriál] 
Sachsens Glanz und Preussens Gloria n
minih20635minih20635Tarzan a Leopardí žena (1946) 
Tarzan and the Leopard Woman n
minih31906minih31906Joe Kidd (1972) 
Joe Kidd n
minih18525minih18525Scarlett (1994) [TV minisérie] 
Scarlett n
minih43103minih43103Úhel pohledu (2008) 
Vantage Point n
minih64254minih64254Emil a detektivové (1954) 
Emil und die Detektive n
minih37027minih37027Cikánské děvče (1936) 
The Bohemian Girl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 %
7   - argenson
8   - clara.bow
6   - martin.stu
9   - melakara
8   - Kycky
8   - caligari
6   - tomast
6   - Scifista
10 - dederon
8   - angi5
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144319
Osobností: 615101
Fotografií: 539216
Plakátů: 258057
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.282/0.242