reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Terč: Prezident USA

Executive Target

Další název:
Vysoký cíl;
Rok:
1997
Délka:
92 minut
„Teroristé plánují útok na amerického prezidenta! K účasti na akci násilím přinutí i bývalého kaskadéra…“

Celkové hodnocení filmu Terč: Prezident USA

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.2.2014
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2008
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2009
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2010
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.5.2009
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8270minih8270Hitlerovy tajné zbraně (1991) [Video] 
Hitler's Secret Weapons n
minih43404minih43404Edith Piaf (2007) 
La Môme n
minih83022minih83022Hotel Transylvánie (2012) 
Hotel Transylvania n
minih27125minih27125Válka gangů (1999) 
The Corruptor n
minih90150minih90150Čtyři děti a jeden otec V (2011) 
Far til fire - tilbage til naturen n
minih58376minih58376Mstitel (2009) [Video] 
A Dangerous Man n
minih91467minih91467Osudné svědectví (1995) [TV film] 
The Shamrock Conspiracy n
minih74282minih74282Total Recall (2012) 
Total Recall n
minih9968minih9968Karate tiger 2: Zuřící blesk (1987) 
No Retreat, No Surrender 2: Raging Thunder n
minih134849minih134849Podivuhodné příběhy (2014) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 %
6   - curil
6   - martin.stu
5   - Chrustyn
6   - Bara.40
7   - luan66
7   - rosta12
8   - zazrakpave
8   - Tristan_
7   - Zdenek13
8   - martas.s
7   - blackpoint

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

70 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

75 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.799/0.77