reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tenká červená linie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.7.2011
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.12.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2008
aspect777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2010
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28415minih28415Muž z Virginie (2000) [TV film] 
The Virginian n
minih25162minih25162Nechejte to na Bobrovi (1997) 
Leave It To Beaver n
minih12169minih12169Matyáš Sándor (1979) [TV minisérie] 
Mathias Sandorf n
minih55857minih55857Milionové Vánoce (2007) 
Christmas in Wonderland n
minih62130minih62130Odpočítávání (2010/1) 
Unthinkable n
minih19190minih19190Smrtelné zlo 2 (1987) 
Evil Dead II. n
minih27190minih27190Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace n
minih24904minih24904Slovo policajta (1985) 
Parole de flic n
minih15902minih15902Planeta Krull (1983) 
Krull n
minih22797minih22797Vrátný od Maxima (1976) 
Le chasseur de chez Maxim's n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - curil
8   - jarda53
8   - clara.bow
8   - pataamat
5   - lebowski
8   - stixman
8   - aspect777
7   - arysto

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

52 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících

13:10 - 13:35

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

27 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130346

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.589/0.569