NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Temný vesmír

Dark Universe

Další název:
Tajemný vesmír
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Temný vesmír

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.7% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.7.2008
lion71
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2007
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.5.2011
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.6.2007
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.7.2010
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2011
ulunka2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9305minih9305Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách (1974) 
Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách n
minih29855minih29855Santa kdo? (2000) 
Santa Who? n
minih48678minih48678Avatar (2009) 
Avatar n
minih22452minih22452Vetřelci (1986) 
Aliens n
minih30969minih30969Vypadni z mé ulice (1988) 
Up Your Alley n
minih25501minih25501Mercury (1998) 
Mercury Rising n
minih27466minih27466Nevěsta na útěku (1999) 
Runaway Bride n
minih12424minih12424Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký.... (1989) 
Honey, I Shrunk the kids n
minih17662minih17662Radikální řez (1983) 
Radikální řez n
minih18032minih18032Tajný agent Royce (1993) [TV film] 
Royce n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.7 % (11)
2   - Prasoid
7   - lion71
4   - catamount
8   - brnvl2105
5   - Elementik
2   - miroslav22
8   - Strength
3   - miratskyl
7   - stixman
6   - fidelio
6   - ulunka2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177657
Osobností: 678038
Fotografií: 710748
Plakátů: 337994
Obsahů a biografií: 162289

Poslední komentáře

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení