reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Temná strana slunce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2016
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.1.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2008
Krtek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2008
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.10.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2008
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.6.2012
collen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.5.2015
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.12.2007
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.11.2010
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2009
Sparta33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.2.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2009
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2009
Edith13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.9.2015
Poe64
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2009
hanz98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2009
dorinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9773minih9773Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 
Je suis timide, mais je me soigne n
minih19438minih19438Spálené stodoly (1973) 
Les granges brûlées n
minih3439minih3439Baby Boom (1987) 
Baby Boom n
minih45296minih45296Ponorka U 864 (2006) 
Boot U 864 n
minih37196minih37196Díry (2003) 
Holes n
minih2443minih2443A jaké je moře? (1964) 
Kakoje ono, more? n
minih40364minih40364Ochránce (2004) 
The Defender n
minih41887minih41887Muž bez stínu 2 (2006) 
Hollow Man II n
minih29885minih29885Gosford Park (2001) 
Gosford Park n
minih25641minih25641Rytíř Apokalypsy (1997) 
The Minion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - green-tea
3   - Edward52
6   - LenC2
8   - Krtek
6   - Omnibus
8   - satyr
7   - dandysek
6   - olgab
7   - Kycky
8   - collen
6   - oulisna
10 - Gremmie
10 - yoogurt
1   - Roman.H
6   - Stallone56
8   - Zdenek13
10 - Sparta33
5   - Extraktor
7   - martas.s
5   - Andy789

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.204/0.16