Duben
ohodnotit

Teletubbies [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
28 minut, 389 dílů (1997–2001)

Komentáře k filmu Teletubbies

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
green-tea
Hodnocení:
Přidáno: 2.8.2011
Pokud vám není okolo zhruba   tří let, tak na to, že by   vás Teletubbies bavili   raději zapomeňte! V   opačném případě si s nimi   možná padnete do noty. Ale   nakonec - dělat   "tuli-tuli" přece   jde s úspěchem dělat v   každém věku...
;-)
veverka-zrzka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Nejsem sice odpůrcem   Teletubbies, ale pro mne to   opravdu nebylo! Ale zase mi to   přijde stokrát lepší pro   děti, než Pokemoni, kde se   jen vraždí.
efCZa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Objektivní hodnocení   zadávám dle pozorovvání   své 3 leté neteře, která   teletubbies opravdu milovala.   Pro mne to znamená, že se   asi opravdu trefili do vkusu   mrňatům - faktem je ten, že   o co jde:
o barevnost -   splněno,
o naprosto   jednoduchý příběh -   splněno,
o krátkost,   aby děti udržely pozornost -   splněno...

...ale že bych chtěla,   aby na to moje děti koukaly,   to ne...
pataamat
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.4.2009
ako mohol niekto natočiť   veď na to sa tinky binky   nedá fakt pozerať ,veď to   nieje ani pre deti to ani moja   dcéra nechce pozerať
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.9.2009
No ježkovi oči,pro nás   dospělé ( já jsem 30+ )je   to něco strašně   deprimujícího,ale pro malé   děti to bylo asi dost   lákavé.
Musím   přiznat,že moje dcera,když   byla opravdu malinká a   viděla to v TV a já jsem se   odvážil to přepnout,tak si   vyloženě vyřvala,abych jí   to přepnul zpátky.No prostě   dobrý oblbovák pro   nejmenší.
Petra.Barbie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Odpůrci Teletubbies teď jistě nechápavě...
...kroutí hlavou nad mým   hodnocením a říkají si,   že má duševní infantilnost   není zrovna na místě. Budu   upřímná - já tento seriál   nesnáším možná ještě   víc než Vy, ale má to   háček - ve třiceti se   dívat na naivní seriál o   barevných   "dudlíkových"   postavičkách pro děti 2 - 3   leté, je asi taky trošku   rozdíl, co myslíte? A když   si vezmu věkovou kategorii,   pro níž je seriál určen,   nemohu mu dát nízké   hodnocení, i kdyby můj   názor byl spíše na tu   zápornou stupnici. Je to sice   hloupé, ale když jsem se   přemohla a odsledovala pár   dílů, musela jsem přiznat,   že to není až tak špatné.   Teletubbies se mají rádi,   objímají se a vyjadřují si   lásku, vždyť je to hezké   učení malých dětí   pěkných mezilidských   vztahů a vyjadřování   milých citů. K tomu vždy   nějaká poučná reportáž   na rozpoznávání barev a   tvarů - taky   užitečné...Krátce jsem   pracovala na brigádě v MŠ a   byla jsem šokována např. u   dětí předškolního věku,   jak měly problém rozeznat   pomalu modrou od červené,   ovšem poslední díl Kobry 11   odvyprávěly do detailů,   zejména co se týkalo   střílení a výbuchů...ano,   možná to taky rozšiřuje   jejich vnímavost, ale   rozhodně není v pořádku,   na co děti koukají! A Kobra   11 pro ty maličké určitě   není vhodný seriál, proto   musím dát Teletubbies   nějaké ty plusy, jelikož   pro malé školkové děti   rozhodně pozitivní přínos   má.
261972
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.8.2011
Tak tyhle čtyři zábavný   postavičky pro mě byli v   době mládí, něco jako mí   kamarádi. Koukala jsem na ně   moc ráda. Teď bych se při   sledování jen nudila
BinLADIN
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.7.2009
pěkně deformační film na   dětské dušičky  
je to hrozné   dětem se asi to žvatlání   bude
  líbit ale pěkně je to   ničí
Omnibus
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.2.2013
Do ringu!
Tak se mi zase otvírá kudla   v kapse a lezou po mě   housenky! A to na ně   naštěstí ani nekoukám, ale   jen o nich píšu. Brrr...   Dvě hvězdy dávám proto,   že při sledování tuli-tuli   utrpí děti podle mě přece   jen o drobátko menší   psychickou újmu, než u   Pokémonů. Současně mám   výborný nápad: Pokémoni   mají svoje zbraně,   Teletubbies bych vyzbrojil   vidličkami, válečky na   nudle a jejich přiblblými   úsměvy a oba tyhle druhy   zrůdných filmových   postaviček bych nahnal do   ringu, ať se tam pomordujou   mezi sebou...
Rocky4
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.6.2008
Nemám co dodat k   předchozímu komentáři.   Tato ´´kravinka´´ je   opravdu pro ty nejmenší a   tak bychom se na to měli   dívat. Musel sem se   upřímně zasmát, nad tou   Kobrou 11. Já mám   nevlastního brášku kterému   jsou 4 roky, a ten tu Kobru   taky hltá, ale jen mu   člověk ukáže něco, co by   se mohl přiučit, třeba i ty   barvy, kouká na to jak   ´´´Ťululumbumbum´´. :D   Výraz babičky :D.
S   komentářem Petra.Barbie   souhlasím.
fred.appl
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.1.2009
Poprvé jsem se zhrozil.
Jo, když jsem Teletubbies   viděl poprvé, zděsil jsem   se, co je to za kravinu. A   kdybych je zde tehdy měl   hodnotit, zůstal bych na   nejspodnějších příčkách   bodového žebříčku. - Holt   stárnu a blbnu, dovolte mi se   občas plést.
Ale   ještě jsem snad nezblbl   tolik, abych si nepřiznal   chybu. Chvíli to sice trvalo,   ale naštěstí mi ještě   došlo, že adresátem téhle   série vlastně už přes   půlstoletí nejsem, a musím   se pokusit kouknout na   Teletubbies očima jinýma.   Očima dítěte, které se na   světě ledva rozkoukává,   které se teprve orientuje ve   vztazích, které si teprve   vytváří vlastní pojmový   rejstřík. A jako pro   takového by pro mne asi bylo   prospěšné dozvídat se, že   to zelené je tráva, a že   tráva je zelená, a ještě   si to pak párkrát zopakovat.   I to, že při loučení je   čas udělat pá-pá.
Tak pá-pá!
meduska
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.1.2011
Těžko hodnotit tento   "výtvor". Moje   děti to mají rády a já   když to vidím, tak   protáčím oči v sloup. Tak   to vezmu tak 50 na 50, myslím   že je to tak spravedlivé,   protože právě těm dětem   je to určené.
sakro
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.2.2013
objektivní 0
Předpokládám, že toto   dílko vytváří v rámci   terapeutických a   volnočasových aktivit   chovanci nejstřeženějšího   oddělení psychiatrické   léčebny. Ale proč jsou   pokusnými králíky ti   nejmenší, kterým se formuje   rozum a osobnost?
AshT
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Já si myslím,že to pro   děcka není moje malá 4   letá sestřenice se na to   nechtěla dívat je to film   pro dementy aspon podle meho   nazoru 4 blbí mimozemstane.
ancaz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2011
Teleblbies
Coby budoucí učitelka jsem   byla o suply nucena shlédnout   hodně dětských ptákovinek,   ale tohle byla vážně síla.   Vyvolává ve mně strach   pomyšlení, že můj důchod   závisí na výdělku   generace, kterou už od   mládí likviduje ta banda   přiteplalých divých   ksichtíků.
martas_v
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.11.2009
Hodnotím jako dospělák 30+.   Hrůza, když jsem to   přepnul, měl jsem chuť si   vyrvat oči. Pro děti,   hlavně nejmenší to muselo   mít svoje kouzlo.
JanaOss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Čtyři kouzelné postavičky   mimin a jejich domeček a   uklízecí robot. Moc se mi   líbí, jak je to krásně   udělaný pohádkový i   vzdělávací program pro   děti. Je určen nejmenším i   větším dětem školkového   věku. Takových by mělo být   více a děti by bavilo se   učit věci, které   potřebují. Je to velká   pomoc rodičům i školce.
Katka.H.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.2.2010
No horší seriál pro děti   nemohli natočit. Fakt je to   naprostá kravina, pokud se to   někomu líbí jeho věc ale   fakt chudáci děti kteříse   na to koukají
arciking
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Tak tohle je pro mě   absolutní srdcovka........je   to tak neuvěřitelná   kravina, že to snad ani neni   možný natočit....většinou   jsem si to nenechal ujít,   protože takováhle zábava se   jen tak nevidí - začínám   pochybovat o tom, jestli to je   opravdu určeno pro malý   děti, a nebo jestli cílovou   skupinou skutečně nejsou   podobně zvrhle vyšinutí   dospělí jedinci jako jsem   já....
zyko46
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.2.2016
jednoznačně nejlepší a   nejnapínavější a   nejtajemnější a   nejskvělejší seriálové   dílo na světě!!! škoda jen   že už i moje dvouleté děti   se se mnou nechtějí dívat!!   co užžž
kubikmatik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Dospělého člověka   Teletubbies asi moc nezaujme,   kouká na to jako na totální   blbost, ale můj dvouletý   synovec se na to dívá s   otevřenou pusou. Takže na   tom asi něco bude.
Boyolomouc
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2010
JAJ!
No koukáme na to občas na   satu.Na zasmání to je dobré   ale občas se děsím na co   všechno se děti dívají!
stargateww
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.3.2010
Největší kravina, kterou kdy natočili.
Tento serial akorát tak děti   oblbuje a ničí jim mozek,   měli by ho zakázat, nechápu   proč ho dávali vůbec v   televizi, tento serial je   vhodný možná tak pro   zločince jako způsob trestu   nebo pro mentálně narušené   osoby, větší ptákovinu   teda neznám.
To i   kdyby si nějaký amatérský   filmař natáčel domácí   video by bylo jistě   tisíckrát lepší než tahle   šlichta, alespoň by to bylo   ze života, nechápu jak to   mohli dát do světa + to s   tím vysavačem, to tam mohli   dát i mluvící hajzl i s   mluvícím toaleťákem, nic   proti animovaným serialům,   ty mají aspoň hlavu a patu,   ale tohle je fakt pro dementy   - nejhorší serialový počin   všech dob!!!!!!!!!!!!!!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih2312minih2312...a zase ta Lucie (1983) 
...a zase ta Lucie n
minih36691minih36691Příběhy obyčejného šílenství (2005) 
Příběhy obyčejného šílenství n
minih75030minih75030Takešiho hrad (1986) [TV pořad] 
Fûun! Takeshi Jô n
minih139917minih139917Johančino tajemství (2015) [TV film] 
Johankino tajomstvo n
minih73637minih73637Osudná láska (2010) [TV film] 
En apparence n
minih12732minih12732Modrá laguna (1980) 
The Blue Lagoon n
minih35816minih35816Život s Helenou (2004) 
Raising Helen n
minih50745minih50745Poslední čas na lásku (2008) 
Last Chance Harvey n
minih10124minih10124Kdopak to mluví (1989) 
Look Who's Talking n
minih47058minih47058Přítel pod stromečkem (2004) [TV film] 
A Boyfriend for Christmas n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:40

77 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - V karavanu po Polsku

21:05 - 21:35

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Utajený šéf (2018) [TV pořad]

20:20 - 21:55

67 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:40

72 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178283

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10