reklama
 
ohodnotit

Teletubbies: Tuli Tuli

Teletubbies: Big Hug!

Rok:
1999
Délka:
66 minut

Celkové hodnocení filmu Teletubbies: Tuli Tuli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.4.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.11.2008
viktorv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.4.2008
hogfather
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.3.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44989minih44989Jak moc mě miluješ? (2005) 
Combien tu m'aimes? n
minih38600minih38600Vidláci v Rusku (2003) 
A Foreign Affair n
minih26875minih26875Rysavá jalovica (1970) [TV film] 
Rysavá jalovica n
minih51068minih51068Lekce neslušného chování (2008) 
Easy Virtue n
minih49917minih49917Ellie Parker (2005) 
Ellie Parker n
minih27184minih27184Hořčice mi stoupá do nosu (1974) 
La Moutarde me monte au nez n
minih49508minih49508Daphne (2007) [TV film] 
Daphne n
minih3811minih3811Běsnící měsíc (1970) 
The Raging Moon n
minih40897minih40897Metro (2004) 
Creep n
minih34506minih34506Cesta matky Küsterové do nebe (1975) 
Mutter Küsters Fahrt zum Himmel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
8   - ajaajena
1   - Lienocka22
2   - satyr
5   - MaKy92z
1   - stixman
1   - viktorv
10 - hogfather

TV Program

ČT1 - Přísahám a slibuji (1990) [TV ...

15:30 - 17:05

32 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední dny Anny Boleynové

16:00 - 17:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Bota jménem Melichar (1983)

15:50 - 17:00

12 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

15:45 - 18:00

17 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146748
Osobností: 622455
Fotografií: 554878
Plakátů: 263448
Obsahů a biografií: 134587

Poslední komentáře

Rozmarné léto (1967)

Rozmarné léto
Knihu neznám a tato poetická   komedie se mi zdála poněkud   nešťastná, jedno   podívání stačilo, bohužel   nesedlo mi to nějak.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Čertův švagr (1984) [TV inscenac...

Čertův švagr
Televizní pohádka, která je   vlastně celkem podobná filmu   S čerty nejsou žerty (1984)   a vznikla ve stejném období,   kvalita je malinko nižší více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Hotel Inferno (2013)

Hotel Inferno
Asi není co dodat. Vadila mi   kamera a levák hlavní   hrdina. Nějak jsem nevěřil   těm úderům levou rukou.   Sám jsem pravák, takže asi   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 9 / 10

Život nikdy nekončí (2009)

Život nikdy nekončí
Děj tohoto dramaticky   laděného příběhu plyne   pomalu, ale občas se v něm   střídají boxerské scény,   takže pak film vystoupí z   komorního více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Hodina splněných přání (1983) [T...

Hodina splněných přání
Netradiční příběh o   třinácté hodině. S líným   Ondřejem Havelkou, krásnou   Veronikou Gajerovou a   skutečnými malinkými   trpaslíčky.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.374/0.338