reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Teletubbies 8: Teletubbies na sněhu

Teletubbies: Teletubbies on the Snow

Rok:
2000
Délka:
73 minut

Celkové hodnocení filmu Teletubbies 8: Teletubbies na sněhu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 21.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.12.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.5.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.11.2010
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.11.2008
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
jika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.11.2007
viktorv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4173minih4173Bix (1991) 
Bix n
minih15138minih15138Osud jménem Kamila (1974) 
Osud jménem Kamila n
minih9622minih9622Jestřábí moudrost (1989) 
Jestřábí moudrost n
minih46020minih46020Byla jednou koťata (1976) [TV seriál] 
Byla jednou koťata n
minih37169minih37169Medvědí bratři (2003) 
Brother Bear n
minih21069minih21069Titanic (1953) 
Titanic n
minih41437minih41437Dobrodružství Žraločáka a Lávovky (2005) 
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D n
minih59555minih59555Fotbal je kouzelný sport (2006) 
Magic Sport n
minih42014minih42014Rusové přicházejí! Rusové přicházejí! (1966) 
The Russians Are Coming the Russians Are Coming n
minih4324minih4324Blízká setkání třetího druhu (1977) 
Close Encounters Of The Third Kind n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

21.1 %
4   - REKBRIT
2   - satyr
5   - MaKy92z
1   - Roman333
1   - sakro
1   - stixman
3   - termit
1   - jika
1   - viktorv

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

22 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

57 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602790
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.417/0.395