reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tatarská poušť

Il deserto del Tartari

Další název:
Die Tartarenwüste (D) / Le désert des Tartares (FR) / The Desert of the Tartars
Země:
Rok:
1976
Délka:
143 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1990
„Poručík Drogo je poslán do zapadlé pevnosti v poušti...“

Celkové hodnocení filmu Tatarská poušť

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.12.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.5.2011
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.2.2009
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2008
Mystery.Illinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2013
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.6.2008
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2008
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.4.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2008
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2008
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2015
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.9.2010
danavyky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Jardovec77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26691minih26691Pokorené rieky (1961) 
n
minih28839minih28839Zuřivá smrt (1976) 
Con la rabbia agli occhi n
minih35900minih35900Maigretův první případ (1991) [TV film] 
n
minih66947minih66947Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 
Mission: Impossible - Ghost Protocol n
minih50867minih50867Bílí zabijáci (2003) 
Shark Zone n
minih42370minih42370Oběšenec (2001) [TV film] 
Hangman n
minih6930minih6930Duel v poušti (1994) 
The Road Killers n
minih42360minih42360Král videoher (2006) 
Grandma's Boy n
minih90682minih90682Szezon (2004) 
Szezon n
minih21987minih21987V ulicích New Jersey (1995) 
New Jersey Drive n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 %
8   - cicis
8   - Erkul
9   - curil
7   - Bara.40
8   - Mlapiska
8   - Rene1
5   - Mystery.Il
9   - phorsky1
8   - lionheart
8   - teisan
8   - Johnny1
8   - Tominko
4   - Moutain
9   - DIAWARA
5   - danavyky
1   - Jardovec77

TV Program

ČT1 - O zlé a dobré vodě (1997) [TV ...

13:05 - 14:10

31 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

13:15 - 13:40

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Jak překazit svatbu (2014) [TV...

13:30 - 15:15

6 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

13:15 - 13:55

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.484/0.455