Duben
ohodnotit

Táta na plný úvazek

Jersey Girl

Rok:
2004
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
19.8.2004
„Ben Affleck v roli osamělého otce, který možná stihne dospět a znovu se zamilovat!“

Komentáře k filmu Táta na plný úvazek

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.10.2004
Ben Affleck se po Paychecku i   tentokrát ukázal v poměrně   dobrém světle. Obsazení   Jeniffer Lo snad bylo jen   kvůli té rozkošné   holčičce, které byla   čistě náhodou podobná.   Tato dvojice spolu vypadá   poměrně přirozeně, stejně   jako skoro celý film.
řepešínský
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.6.2010
patřičná dávka sentimentu,   dostatek opravdovosti,   přehršel lásky i dost   solidně vystavěného děje,   který sice místy spadá do   klišovitosti a lehké   předvídatelnosti, přesto   vám to tolik nevadí; to vše   ve smíchané substanci najde   divák v americkém rodinném   snímku táta na plný   úvazek. filmu nechybí   skvělý b. affleck v hlavní   roli, ani rytmus či spád a i   když se místy vše   neskutečně vleče víc než   by bylo zdrávo, zaslouží si   táta na plný úvazek stanout   mezi nejlepšími díly ze   střední třídy dějin   světové kinematografie.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.8.2010
Táta na plný úvazek
Tenhle film mě absolutně   neoslovil, a to vůbec ničím   nevytrhl to ani Ben Affleck,   kterého mám ráda. Nijak   zvlášť zábavné mi to   nepřišlo, podobným filmům   na chuť asi nikdy nepřijdu.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Po smrti manželky se Ben   Affleck stará o dcerku sám   ,když se i s ní má   odstěhovat za lepším   místem do velkého města   vše se zkomplikuje,nakonec se   rozhodne v zájmu rodiny
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Skvělá a moc povedená   komedie s Benem Stillerem v   hlavní roli. Zažijete zde   plno srandy a hlášek na   které jentak nezapomenete
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2009
velmi slušná rodina komedie   která nemá  
chybu skvělé   herecké skeče velmi dojemný   film
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2008
Tak to chvíli vypadalo, že   Kevin Smith nám dospěl.   Přeslazený a sentimentální   kýč o otci, který po smrti   své ženy dává přednost   kariéře před svojí malou   dcerkou. Film v sobě nemá   takřka žádné aspekty   ostatních Smithových filmů   s vyjímkou postavy s tváří   Liv Tyler, která ráda a   otevřeně hovoří o sexu. I   když je film předvídatelný   tak se na něj pěkně kouká   díky slušnému výkonu Bena   Afflecka a jeho roztomilé   dcerce. A na druhou stranu kdo   by pro svoje dítě neudělal   to co hlavní hrdina na konci   filmu.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.12.2008
Nuda
Nudny romanticky film s   topornym Benom Affleckom v   hlavnej ulohe,ktoremu   romantika absolutne nesedi.Za   zmienku stoji jedine nadherna   Liv Tyler a Will Smith,ktory   zahral vo filme sameho seba v   kratkej epizodke.Film   doporucujem len zarytym   romatikom,pre zvysok publika   je to strata casu.
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.12.2016
Na smutné pozadí se nabaluje   příběh ovdovělého Olivera   v podání Bena Afflecka,   který je naštvaný na celý   svět, protože jediné co mu   zůstalo je maličká   Gertruda, se kterou si neví   rady - a ani sám se sebou   ne.Nemám pocit, že jsem se   nějak nasmála, protože z   mého pohledu to rozhodně   nebyla komedie...ale bavilo   mne to a navíc byla do   snímku dobře zakomponovaná   hudba - na to slyším   vždycky. Hezký film, víc   nedodám.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2009
Táta na plný úvazek
Průměrná komedie, které   chybělo víc srandovních   situací a hlášek.   Nechyběla však romantika,   což ale moc neocením,   protože na tyhle věci   nejsem. Film nám nabídne   děj, který je ze života, a   však ničím zvláštní. Jde   o výchovu mladé dcery,   kterou vychovává prací   zaneprázdněný otec,   protože mu jeho žena   zemřela při porodu. Mimo   jiné se mi líbilo, jak Ollie   krkolomně zacházel se svou   malou dcerou. Závěr nám   nabídne happyend, kdy dá   Ollie přednost své dceři   před prací.
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.5.2012
Zase jeden americkej doják.   Ovdovělý mladý táta,   který je posedlý kariérou   má najednou utrum, protože   se musí starat o mrně,   malou dceru. Ta dívenka je   bezva! Myslím, že i vztah   mezi nimi je normální a jsou   na sobě závislí, i když se   pohádají a jsou vyřčena   silná slova. Výborná je Liv   Tyler, její bezprostřednost   je odzbrojující. Já pak   ještě rád vyslechnu song   Jersey Girl se Springsteenem.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.12.2015
Tak ohranej film, až se mi   zhnusil. Body za divadlo se   Sweeneym Toddem - mou   milovanou povídkou z Penny   dreadful.
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.11.2009
No co k tomuhle napsat…film   na kterej se dá koukat.Nejni   to nic převratnýho a   rozhodně ani v rámci   jakejchsi romantických   komedií to nepatří ke   špičce.Přišlo mi to jako   kdyby scénáristi nevjeděli   co to vůbec chtěji   natočit.Má to snad blíž ke   dramatu než komedii, ale zase   k hodně slabýmu   dramatu...Spousta klišé,   kerý nezakrejou ani známý   herci v hlavních rolích(a   nečekaně:-) se objeví aj   Matt Damon).Ollie se chová   chvílema jako bezvadnej táta   a chvílema jako sobeckej   parchant.Za dialogy co   vycházeji z pusy sedmiletý   holčičce by se nemusel   stydět ani absolvent   filozofický fakulty, což   nevypadá zrovna   reálně…Ale malá Gertie je   fakt roztomilá holka.O Liv   Tyler nemá cenu se zmiňovat,   páč ta je pro mě symbolem   dokonalý ženský:-)Takže   bych skous asi jakejkoliv   film, kde by hrála…celkově   průměr.
Vig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Hezká dramakomedie, která   nic nezkazí.
Nemusíte   nad ní přemýšlet, jen   čekáte, že to dopadne jak   asi tušíte od začátku   filmu.
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.6.2014
Ano je to dojemný příběh,   ale plný Smithova humoru   stejně jako ten happyend. Mě   to ohromně sedlo stejně jako   Hledání Amy, je to taková   koláž Smithoviny a   citlivého příběhu, který   chytne za srdce a přitom   postrádá hollywoodský   drtič slz a pláče. Splňte   si svůj "americký   sen" a staňte se   fekálníkem a vládcem   půjčovny porna :-)
kali.4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2009
Je to těžké. Ben Affleck je   zde sympaťákem k   pohledání, ale tu slzopudnou   úvodní část až do   okamžiku, kdy dcerka   povyroste, beru jako značnou   slabinu. Avšak jen co   povyroste a získá tvář   Raquel Castro a na scéně se   takřka současně objeví   bezvadně trhlá Liv Tyler (je   neuvěřitelné, jak osobitě   krásná Liv dokáže   předvést ve spoustě filmů   nevýrazné výkony, aby mě   ve chvíli, kdy ji téměř   zatracuji, úžasně pobavila,   to jednoduše nechápu), film   nabere obrátky a přestože   se stále pere s různými   klišé, je místy hodně   vtipný a co se týče rozprav   o pohlavních orgánech a o   tom, jaký typ porna   preferujete a podobně, i   náležitě osobitý. Navíc   camea Jasona Leeho, Matta   Damona a Willa Smithe byla   vynikající. Škoda té   nevyrovnanosti a bohužel   taktéž přítomné   šablonovitosti, která mne   místy obzvlášť mrzela.   Celkově velmi slušná   zábava někde mezi sedmi a   osmi body (momentálně se   přikláním spíše k té   spodní hranici).
caseyjones
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Když tata musí převzat roli   mamy a musí se vzdaat sve   milovane prace jen kvuli   ditěti,když mala vyroste   dostane tata nabídku dělat   to co dělal dřiv a jak to   dopadne tak na to se musíte   podívat sami.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2008
Film o lásce otce k dcerce,   ktera zustala tatinkovi po   porodu. Manzelka umrela a otec   se musel zacit starat. Opustil   milovany zivot a odstehoval se   k otci. Teprve zde zacina   videt, co je jeho pravy zivot   a laska. Dcera je pro neho to   nejdulezitejsi. Moc pekny   film.
kamicek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.8.2009
moc pěkná komedie s Benem   Affleckem a Liv Tyler v   hlavní roli!! mě se ten film   docela líbil.. ale řeknu..   na tyto film asi nikdy nebudu   a prozatím ani nejsem!!
Didinka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Rozporuplný zážitek
Na film jsem se už asi tak   třikrát pokusila podívat,   ale nikdy jsem se nedostala   dál než k pudru. Bylo to pro   mě příliš náročné a   brala jsem to moc vážně.   Teprve dnes jsem ho viděla   poprvé celý a nelitovala   jsem toho, že jsem se k tomu   přinutila. Od určitého   okamžiku už totiž pak plyne   jistou předvídatelnou cestou   až k předojemné chvíli,   kdy se logicky objeví Will   Smith, aby do příběhu vnesl   oči otvírající světlo.   Tyhle momenty ve filmech   miluji a ráda si lámu hlavu   nad tím, kdo je tu sakra   vlastně největší hvězda.   Pokud se na film podíváte   stejnýma pobavenýma očima,   odnesete si příjemný   zážitek. Bohužel pokud se   na film podívám hlubším   pohledem, nemohu mu dát   lepší hodnocení.
Petík
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2004
Myslím,že tento snímek se   víc blížil k dramatu než   ke komedii.Alespoň na   začátku mi to tak   připadalo.Nedá se ale ani   říct,že byste se čas od   času nezasmál(nejlepší   scéna je jak si děti   ukazují intimní partie:-))A   Ben Affleck opravdu zazářil.
Necker3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.12.2007
Tak v tomto filme Ben Affleck   opat raz predviedol svoje   umenie,zahral to naozaj na   vybornu.Myslim si,ze rola otca   v tomto filme sa mu naozaj   hodila,aj ked to tam nemal   velmi lahke.Bol jednoducho   neodolatelny,sexi,ale to on je   asi vzdy.Proste Tata na plny   uvazek
lenakf
Hodnocení:
Přidáno: 27.4.2008
super
jj film je nejvic super,moc se   mi libi i hlavne protoze tam   hraje ben afflack,jehoz   povazuji jako unikatniho   herce,je to film s takovym   jednoduchým pribehem,ale i   presto zabavnym,misty jsou tam   i vtipne sceny:)akorat se mi   strasne libi ta pisnicka co   hraje na konci jak tancuje se   svou dcerou a nikde nemuzu   zjistit jak se jmenuje:(

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih49914minih49914Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (2006) [TV film] 
Marple: The Moving Finger n
minih35792minih35792Tajemné okno (2004) 
Secret Window n
minih81835minih81835Já jsem ty (2009) 
In Her Skin n
minih58579minih58579Melrose Place (2009) [TV seriál] 
Melrose Place n
minih33401minih33401Pavučina snů (2002) 
Dreamcatcher n
minih58733minih58733Jíst, meditovat, milovat (2010) 
Eat, Pray, Love n
minih5783minih5783Ďáblův advokát (1997) 
The Devil's Advocate n
minih55442minih55442Námořní vyšetřovací služba LA (2009) [TV seriál] 
NCIS: Los Angeles n
minih47349minih47349Quantum of Solace (2008) 
Quantum of Solace n
minih51609minih51609Zlodějská partie (2009) 
Thick as Thieves n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:50

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

09:15 - 09:45

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

3 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

23 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10