reklama
 
ohodnotit

Táta

Dad

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
117 minut
„Nejsprávnější chlap, kterého kdy v životě potkáte, může být hned ten první.“

Celkové hodnocení filmu Táta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.1.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2011
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2011
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.11.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2010
spirek.tomas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2015
ipjp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2009
sotyp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2018
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2015
lenkav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2013
ing
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.4.2014
100000052556420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102672minih102672Zloba – Královna černé magie (2014) 
Maleficent n
minih83386minih83386Noc lukostřelce (1994) 
Night of The Archer n
minih37104minih37104Sláva vítězům (2000) 
A Shot at Glory n
minih22178minih22178Ve vší nevinnosti (1987) 
En toute innocence n
minih26494minih26494Canterburské povídky (1971) 
I racconti di canterbury n
minih24958minih24958Žranice (1996) 
Big Night n
minih32859minih32859Dnes neumírej (2002) 
Die Another Day n
minih27460minih27460200 cigaret (1999) 
200 Cigarettes n
minih56886minih56886Maradona (2008) 
Maradona by Kusturica n
minih37661minih37661Shakespeare 2000 (1988) 
Shakespeare 2000 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 % (14)
5   - curil
7   - Erkul
9   - jorgemar
9   - Matematick
8   - Kycky
7   - rosta12
8   - spirek.tom
9   - ipjp
8   - Zdenek13
5   - sotyp
10 - mary.charl
8   - lenkav
9   - ing
8   - 1000000525
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.248/0.208