reklama
 
ohodnotit

Tašunga

Tashunga

Další název:
North Star / Grand nord / Duello tra i ghiacci
Rok:
1995
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Tašunga

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.2.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2008
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2005
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.11.2003
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.4.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.2.2010
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2015
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.1.2010
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
Marvaky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2012
Vrabec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36378minih36378Adrenalin v krvi (2002) 
Ultimate X: The Movie n
minih49322minih49322Galantní lest (1971) [TV divadelní představení] 
n
minih11970minih11970Maniac Cop (1988) 
Maniac Cop n
minih25123minih25123Armageddon (1998) 
Armageddon n
minih44924minih44924Californication (2007) [TV seriál] 
Californication n
minih31808minih31808Údolí stínů (2002) 
We Were Soldiers n
minih2854minih2854Amarcord (1973) 
Amarcord n
minih18371minih18371Sador, vládce vesmíru (1980) 
Battle Beyond The Stars n
minih43550minih43550Rozpálená Afrika (1999) [Video] 
African Heat n
minih36779minih36779Team America: Světovej policajt (2004) 
Team America: World Police n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 %
4   - Agostino
4   - LenC2
5   - AGAMEMNON
6   - catamount
4   - Tom_Hardy
5   - MildaX
5   - MaKy92z
8   - kapelnik
5   - Indiana.Jo
10 - Gepardice7
7   - Marvaky
6   - Vrabec

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - kontaktní čo...

19:30 - 19:50

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.234/0.194