reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tasmánský čert - Techno - Taz

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.10.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2007
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.11.2008
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2007
Michal1667
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2006
bojovnicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2007
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23879minih23879Zlaté dno (1942) 
Zlaté dno n
minih19603minih19603Starman (1984) 
Starman n
minih28013minih28013Rolling Stones - Let´s Spend the Night Together (1982) 
Time Is on Our Side n
minih39484minih39484Ostrov (2005) 
The Island n
minih49324minih49324Chlap pravdu unese (1972) [TV inscenace] 
Chlap pravdu unese n
minih4674minih4674Brouk jede na plný plyn (1974) 
Herbie Rides Again n
minih31743minih31743Sexy bestie (2000) 
Sexy Beast n
minih42550minih42550Silvestrovský přípitek (1963) [TV film] 
n
minih5211minih5211Stalo se (2008) 
The Happening n
minih26621minih26621Podivuhodný pan Barnabášek (1963) [TV film] 
Podivuhodný pan Barnabášek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
10 - satyr
8   - Strength
5   - stixman
6   - karesm
10 - Michal1667
7   - bojovnicka
8   - Kromak
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144279
Osobností: 614996
Fotografií: 539028
Plakátů: 257983
Obsahů a biografií: 132117

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.312/0.277