ohodnotit

Tarzan X: Janina hanba [DVD]

Jungla proibita (la leggenda sex di Tarzan)

Další název:
Avventure erotiche nella giungla; Jungle Heat; Tarzan-X; Tarzan-X: Shame of Jane
Žánr:
Země:
Rok:
1993
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Tarzan X: Janina hanba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.8.2011
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2011
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.1.2017
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2010
Dektyarev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.10.2014
daro777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10020minih10020Kašpárek (1980) 
Le Guignolo n
minih55437minih55437Letohrátky - Rebeka, Kid a Balú (1990) [TV seriál] 
TaleSpin n
minih66317minih66317Na kus řeči (2001) [TV pořad] 
Na kus řeči n
minih15550minih15550Pátý element (1997) 
Le cinquième élément n
minih24496minih24496Zatoulané dělo (1958) 
Zatoulané dělo n
minih21169minih21169Tom Jones (1963) 
Tom Jones n
minih15262minih15262Pád Berlína I (1949) 
Paděnije Berlina n
minih40727minih40727V jako Vendeta (2006) 
V for Vendetta n
minih23044minih23044Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 
The Shawshank Redemption n
minih40819minih40819Osm statečných (2006) 
Eight Below n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 % (7)
5   - jarda53
5   - LiborF
3   - Krikri
5   - stanko
5   - MaKy92z
10 - Dektyarev
7   - daro777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276531
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.118/0.082