Duben
ohodnotit

Tango a Cash

Tango & Cash

Další název:
The Set Up (USA - pracovní název)
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
26.12.1991
„Drsni policisté Sylvester Stallone a Kurt Russell v nelítostném střetu s narkomafií“

Komentáře k filmu Tango a Cash

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2020
Bílá tílka v akci..
Ježíš, ono už je to přes   třicet let starý! A já to   pamatuji v kině! Ne, na tohle   nesmím myslet. Jenže, když   vidíte Sylvestra s jeho   hladkým ksichtíkem a pak   mrknete na Expendables, tak si   člověk stejně povzdychne.   Jaká to byla akční klasika.
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.6.2020
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. Kontrast Stallone vs.   Russell funguje opravdu dobře   a bezvadně ho doplňuje i   Teri Hatcher a ve vedlejších   rolích Jack Palance, Brion   James a především Michael   J. Pollard. Střídání ryze   komických scén s drsnými   akčními sekvencemi je   filigránsky vyvážené a   trochu ve výsledku   připomíná Smrtonosnou   zbraň. Asi se najdou drobné   mušky ale vcelku je to dobrý   a v své kategorii hodně   nadprůměrný film.
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2016
Klasika ze staré školy, co   nikdy neomrzí, k tomu Stalone   jednou vyjímečně za   slušňáka intoše s   brejličkama a testosteronovej   Russel. Prostě pivko, čipsy   a v telce velká paráda :-).
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.10.2016
Docela slušný akčňák se   dvěma hvězdami, čeho   jiného, než akčňáků :-).   Stallone se s Russelem skvěle   doplňují a hlášek je tu   dost a dost. Bohužel je   závěr filmu silně   béčkový.   "Superauto",   honička, výbuchy...mno, to   bylo slabý už tenkrát. A   docela mě rozesmála ta   scéna v klubu s   větrákem...všiml si někdo,   že ta sexykost neumí   tancovat a jen se tam tak   podivně pohybuje?
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.3.2016
Akční komedie s dvouma   policajtama zlým a zlým, co   mi to jenom připomíná..   aha.. Smrtonosná zbraň! Tak   to potom jo, to si nechám   líbit.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2015
Starší ale dobrá   kriminální komedie o dvou   rozdílných policistech.   Oběma protagonistům jejich   role sedli.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2013
Konec 80. let přinesl akční   komedii, kde se setkali dva   přední hráči své doby.   Sylvester Stallone a Kurt   Russell se tu výborně   doplňují, chrlí hlášky   jak z kulometu a co se týče   akce, předvádějí přesně   to, co se od nich očekává.   Sly překvapil komediálním   talentem, což se mu bohužel   už později zopakovat   nepodařilo, byť nejednou   snaha byla. Nezapomenutelná   je scéna hned na začátku   filmu, kdy si dělá legraci   ze své vlastní slavné   postavy Ramba. Snímek je   zábavný, svěží a kupodivu   ani nijak moc nestárne. Vše   je vyvážené. Akce má svoji   dynamiku, humor je trefný a   dobře načasovaný. Jedná se   o snímek patřící mezi   nejlepší, co Sly v minulém   století vyprodukoval.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2013
Šíleně jsem se na film   těšil a musím říct, že   jsem byl příjemně   překvapen. Kurt Russell a   Sylvester stallone své role   zahráli dobře. Nevím,   který hlupák v tý Americe   nominuje ty herce na maliny,   protože bych neřekl, že   tihle dva hoši by je měli   dostat. Film se mi líbil,   akorát některé srandy by   mohly vypadat lépe.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2013
Docela povedený akční krimi   snímek s policejní dvojkou v   hlavní roli.Dva nej policajti   skončí kvůli spiknutí v   base,plné vězňů   zatčených jejich vinou a   proto se snaží dostat co   nejdřív ven aby zjistili kdo   to na ně ušil.Chvílemi je   film spíše akční komedie   než tvrdá kriminálka.
Oakenshield
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2013
Tango a Cash, Cash a Tango,   vzhledem k tomu že Slye   můžu a akčňáky musím,   tohle pro mě byla docela   bomba. Komediálně pojatej   akčňák je většinou   lepší než rádoby vážný   dílka a T&C mě pobavil   dost, navíc i nechyběly   dobrý akční scény jako   závody v zemědělských   strojích :-D plus ještě   dobrá ústřední melodie.   Takže pro mě 9, asi i tím   že akčňáky hodnotím buď   všechno nebo (skoro) nic.
BudTerence
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2012
Snad vrchol akčního filmu .   Skvělá režie a velmi dobrý   Sly .
Ale i Kurt Russel   není k zahození . Prostě   skvělá zábava.
decepticon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Celkom podarena akcna komedia   s drsnakmi Stallone a Russell,   casio soundtrack :), dobove   ucesi ala pudl - proste   oddychovka na vykend.
Hodne je tam videt   inspiraciu vo filmoch Jackie   Chan-a [napr. hned na zaciatku   prelet prednym sklom   kamionu]

+ta   ich supr kara vydava zvuky ako   Delorean z BTTF
-dabing   miestami biedny, niekedy napr.   nieje pocut vystrel. A tiez   hlavne postavy mi uplne   nesadli - Pavel Soukup -   Tango, Vladimír Dlouhý -   Cash

/?/ cz dab   warner 1992?
/28.7.12/   cz dab warez hybrid zlozeny z   2.dabingu =tvůrčí skupina   Aleny Poledňákové a   Vladimíra Tišňovského,   Česká televize © 1994 a 3.   LS Productions Dabing pro   ČNTS Nova © 1997 [pip]
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2012
Nechápu, proč je Stallone   snad za každý druhý film   nominován, ne-li přímo   "vítězem" Zlaté   maliny. Sice není kdovíjaký   herec, ale copak nejsou   spousty horších?
Snímek sice není nic   světoborného, ale podle mě   ze Slyových komediálních   rolí asi nejlepší, spolu s   Oskarem. Ucházející akce,   mj. inspirovaná Chanovým   Police Story, občasná   hláška, i taková, co mimo   kontext nevyzní (Polož tu   kachnu); B. James mohl dostat   víc prostoru.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2012
Všechno vypadá noblesně.   Dokonce i Sylvester Stallone   opustil to svého rebela a   vsází na inteligenci a   šarm. Vtipná komedie a ten   pár detektivů je výborný,   mají k sobě výhrady, ale   záleží jim na sobě a jdou   do všeho společně. Docela   se mi to líbí.
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2011
Ten solidní, zodpovědný a   ten zlobivý, šprýmař. Oba   jsou ale pořádně tvrdí   hoši a stojí na té   správné straně zákona.   Takový model není nic   nového, ale Stallone s   Russellem mu celkem dodávají   šťávu. Jejich vzájemné   škádlení je docela   zábavné i když bůhvíjaký   odvaz to taky není. Slušná   akční komedie.
frankleone
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2011
Tango & Cash
Tango a Cash, dva poldové,   kteří spolu soupeří se   musí dát dohromady aby   společně nakopali zadek   drogové mafii.Tato skvěle se   doplňující hlavní dvojice,   která střílí jednu   hlášku za druhou mě velice   baví i po letech.   DOPORUČUJI!
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.1.2010
Tenhle film mě teda nějak   neoslovil, nedá se říct,   že by byl vyloženě   špatnej, obsazení je fajn,   pár nápadů taky nejni   vůplně špatnejch, ale pro   mě je to jenom šedivej   průměr, bo možná maličko   nadprůměr, ale znova to   vidět vážně nemusim - na   akční film je tu málo akce,   na komedii málo vtipnejch   situací nebo hlášek...Byl   sem docela zklamanej.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Tango & Cash
Tango a Cash je jeden z   nejlepších akčních filmů   své doby, alespoň pro mě.   Vynikající dvojce Stallone a   Russell, díky kterým to ve   filmu jiskří o sto šest.   Thriller se směsicí   akčních scén a hromady   vtipu, přesně tohle   postrádám u dnešních   filmů, protože co si budeme   povídat dnešní filmy ty   starší strčí do kapsy sice   trikově, ale nikoli   komediálně.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Jeden druheho   nemuze,videt,citit a ani   slyset......presto se musi   spojit a bojovat   spolu......proti mafii.
S.Stallone a K.Russel v   dost dobrem akcnim filmu.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2009
Akčnák jak má být , který   se točí kolem dvou drsných   policajtech, kteří   znepříjemnují život   drogovým bandám. Je to můj   oblíbený film a hlavně   úvodní scéna jak Tango   zastaví cisternu s drogami a   následná honička Cashe. Ale   celý film je akční nářez   i po 20 letech.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Takhle dobrý film jsem   skutečně nečekal. Musím se   přiznat že mi uteklo   prvních 15 minut filmu. Ale   do děje jsem se v pohodě   dostal. Někdy si film   určitě zopakuju až bude   možnost.
Jedná se o   dobrou kriminálku, s   kvalitním humorem, dobrýma   hláškama. Akce rozhodně   taky nebyla vůbec špatná.   Sly byl kvalitní, Russel,   ačkoliv to není můj   největší oblíbenec taky   zahrál dobře. Se Slyem   ztvárnili povedenou dvojku, a   vzniknul velmi povedený film.
pepe15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2009
MALOKDO ZNEPOKOJUJE MAFII V   LOS ANGELES JAKO RAY   TANGO(SYLVESTR STALONE) A GABE   CASH(KURT RUSSELL)DVA DRSNÍ   POLICAJTI.ŠEF MAFIE PROTO NA   NĚ PŘICHISTÁ LEČKU.KDYŽ   JSOU OBA ODSOUZENI U   SOUDU,OCITNOU SE V UPLNĚ   JINÉM VĚZENÍ,NEŽ KAM MĚLI   PODLE DOHODY JÍT.ZDE BY PRO   GANGSTERY,KTEŘÍ NA POLICISTY   ČEKAJÍ,NEMĚL BÝT PROBLÉM   SE NEPOHODLNÝCH STRÁŽCU   ZÁKONA ZBAVIT.I KDYŽ SE   DŘÍVE TANGO S CASHEM NEMĚLI   V LÁSCE,DOKÁŽÍ V KRITICKÉ   SITUACI SPOJIT SÍLY A   PODAŘÍ SE JIM UTECT Z   VĚZENÍ.SPOLEČNĚ SE   POUŠTÍ DO VYŠETŘOVÁNÍ   KDO STAL O JEJICH   UVĚZNĚNÍ,AŽ SE DOSTÁVAJÍ   K SAMOTNÉ MAFII A   SPOLEČNÝMI SILAMI VÍTĚZÍ.
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Sylvester Stallone a Kurt   Russell??To nemohlo dopadnout   špatně, tohle asi viděl   každej,scéna kdy utíkají z   vězení se mi opravdu   šíleně líbila.
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Seriozni Stallone a rozpacity   Russel. Do toho jeste pistole   a odznaky... dobra komedie.   Jedna z mala komedii, ktera   Stallonovi sedla, pokud to   neni tedy jen Kurtem Russelem
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Hodně povedená akční   komedie. Jeden z lepších   filmů se Stallonem. Ale je to   spíše komedie než   akčňák.
KRAJTA.POLIVKOVA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2007
Tak tohle byl asi první   akční film, po revoluci,   který jsem viděla a opravdu   jsem si ho oblíbila. Je to   možná takový můj   sentimentální výlev,   protože všechno co je   poprvé se nezapomíná, ale   tenhle filmík fakt stojí za   to. Oba hlavní   představitelé jsou skvělí   herci a odvedli v tomto   snímku velký kus práce.   Jejich styl života jsou   naprosto odlišné a to z nich   dělá dvojku přímo   stvořenou pro vsunutí   různých humorných hlášek   a prekérních situací. Oba   jsou však ve své práci   výbroní a tak nemeškají a   s velkou dávkou sebevědomí   se vydávají na lov   "mizerů". Jak se   ale budou tvářit, když je   ti " mizerové"   jednou přelstí a oni se   ocitnou v místech, kam už   několik let úspěšně   takové podobné mizery   posílají? Je to skvělý   nápad, parádně vypracovaný   scénář, dialogy vtipné,   chytlavý styl humoru,   zkrátka film nabitý akcemi a   humorem zároveň , tak to má   být, tak to mám ráda,   prostě dávám desítku. Vím   je to starý film, ale fakt   pořád dobrý, něco   podobného jako Demolition   man, také nemá chybu.
georginaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Herci S.Stalone a K.Russell   předvedli ve filmu dva supr   policajty , plno svalů, akce,   humoru, skvělá hudba, i   když je to natočeno před   pár lety, pořád to má   náboj.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih55139minih55139Polární bouře (2009) [TV film] 
Polar Storm n
minih69170minih69170Kozí příběh se sýrem (2012) 
Kozí příběh se sýrem n
minih49679minih49679Tím hůř, když padnou (1972) [TV film] 
Tím hůř, když padnou n
minih15074minih15074Oscar Wilde (1997) 
Wilde n
minih13324minih13324Na konci města (1954) 
Na konci města n
minih45094minih45094Tajemství řeky bohů (1999) 
The Seventh Scroll n
minih168130minih168130O třech ztracených princeznách (1969) [TV film] 
O třech ztracených princeznách n
minih16348minih16348Pomerančový kluk (1975) 
Pomerančový kluk n
minih62521minih62521Ukolébavka (1947) 
Ukolébavka n
minih132098minih132098Král Artuš: Legenda o meči (2017) 
King Arthur: Legend of the Sword n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:40

1 minut již uběhlo
89 minut zbývá do konce

ČT2 - Krásné země z výšky

20:00 - 21:05

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Showtime

19:55 - 20:15

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178282

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10