ohodnotit

Talár a ptačí zob [TV inscenace]

Rok:
2003
Délka:
54 minut
„Zdeněk Svěrák jako advokát ex offo obžalovaného Jaromíra Hanzlíka v příběhu podle J. Mortimera“

Celkové hodnocení filmu Talár a ptačí zob

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2018
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
Krtek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2018
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9789minih9789Jules a Jim (1962) 
Jules et Jim n
minih46110minih46110Hunterovo zlato (1977) [TV seriál] 
Hunter's Gold n
minih46815minih46815Dva a půl chlapa (2003) [TV seriál] 
Two and a Half Men n
minih120053minih120053Bezvadný den (2008) [DVD kinodistribuce] 
Un giorno perfetto n
minih16032minih16032Pod vlivem úplňku (1987) 
Moonstruck n
minih46149minih46149Ten prokletý obrněný vlak (1977) 
Quel maledetto treno blindato n
minih6959minih6959Dům her (1987) 
House of Games n
minih77727minih77727The Band (2009) 
The Band n
minih7566minih7566Fantozzi ve škole (1995) 
Io no spik inglish n
minih70794minih70794Rodinka (2010/1) 
Rodinka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 % (8)
8   - curil
8   - Hugin
8   - Krtek
7   - melakara
6   - Faye
7   - Kycky
9   - sakro
5   - Bape
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152765
Osobností: 637136
Fotografií: 581904
Plakátů: 276395
Obsahů a biografií: 140181

Poslední komentáře

Mission: Impossible - Fallout (2...

PROCESOR!

Mission: Impossible - Fallout
Tak akce je parádní o tom   žádná. Tom podává na   svůj věk zdrcující výkon   na hranici lidských   možností a na to, že je to   jenom herec, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Mars (2018)

Hloupost

Mars
Nikdy jsem nehodnotil pouze z   ukázek na webech, ale tohle   je otřesný dá se z nih   vyvodit jak bude asi tato   trapárna vypadat!! A podle   více >

Autor: mavin

Poklad z půdy (2018) [TV pořad]

Haha že poklad!?

Poklad z půdy
Pan videostop asi nemá   dočeho píchnou tak vzal i   tuto velmi trapnou   napodobeninu dobrého a   zajímavějšího pořadu   zahraniční tv!!! No více >

Autor: mavin

Den pátý (2016) [TV epizoda]

Krávovina

Den pátý
Proč se ústav jmenuje   Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v   Gottwaldově tam je ještě   víc MudrLantů a odporníků   na všechno!! Tam více >

Autor: mavin

Den třetí (2016) [TV epizoda]

Krávovina

Den třetí
Proč se ústav jmenuje   Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v   Gottwaldově tam je ještě   víc MudrLantů a odporníků   na všechno!! Tam více >

Autor: mavin

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.278/0.239