ohodnotit

Takové jsou všechny

Così fan tutte

Další název:
All Ladies Do It; All Women Do It
Žánr:
Země:
Rok:
1992
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
9.7.1992

Celkové hodnocení filmu Takové jsou všechny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.5.2008
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.3.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2014
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2004
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2011
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67486minih67486Megapiraňa (2010) [TV film] 
Mega Piranha n
minih41676minih41676Popelka (1969) [TV inscenace] 
Popelka n
minih98217minih98217Stážisti (2013) 
The Internship n
minih6158minih6158Děti zítřků (1980) 
n
minih47553minih47553Absurdistán (2008) 
Absurdistan n
minih12690minih12690Mňága - Happy end (1996) 
n
minih108280minih108280Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (2011) [TV film] 
Taken from Me: The Tiffany Rubin Story n
minih145212minih145212Kojak: Vždycky je tu něco (1990) [TV film] 
Kojak: It's Always Something n
minih28798minih28798Fotr je lotr (2000) 
Meet the Parents n
minih48175minih48175Witchcraft: Vražedná magie (1988) 
La Casa 4 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (7)
9   - curil
5   - cicis
4   - Frolíček
5   - RM
8   - CyberMageF
8   - Hakamiah
5   - BlueBull

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Naše tradice

18:55 - 19:20

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Helena (2012) [TV seriál]

18:50 - 19:30

10 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Velké zprávy

18:55 - 19:40

5 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154165
Osobností: 639204
Fotografií: 586528
Plakátů: 278337
Obsahů a biografií: 141219

Poslední komentáře

Šťastný den (1995) [TV epizoda]

Šťastný den
Lola hned od rána telefonuje   s Manuelem o začarovaném   domě. Adély je líto   Josého, ale Benedikta mu   stále nehodlá odpustit. Při   obědě více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Kajícník (1995) [TV epizoda]

Kajícník
José i Lola po ránu   absolvují nechtěnou   koupel.:) José pro své   chvástání, jak opět   získá Benediktu a Lola že   znovu vyrukovala s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Aquaman (2018)

Skvelý film. 100%

Aquaman
Neskutočné akčné, fantasy   dobrodružstvo so skvelými   vizuálnymi efektami, hravou   kamerou a výbornými hercami.   Páčilo sa mi prostredie od více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 10 / 10

Vřískot (1996)

Výborný film. 80%

Vřískot
Práve som začal pozerať   seriál Scream (2015) a ten ma   neskutočne chytil, tak som sa   rozhodol že si pozriem aj   filmovú verziu a tá je tiež více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

Priemerný film. 55%

Predátor: Evoluce
Prvú časť som videl, ale   strašne som chcel vidieť   túto časť aby som zistil   či je to naozaj taká blbosť   ako skoro všetci píšu, a ja   to více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.294/0.257