ohodnotit

Taková láska

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
2.10.1959

Celkové hodnocení filmu Taková láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2010
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14263minih14263Něžní zmatkáři 2 (1988) 
Zärtliche Chaoten II n
minih14111minih14111Nesmrtelné hříchy (1991) 
Immortal Sins n
minih29501minih29501Molly (1999) 
Molly n
minih115834minih115834Útěk z polygamie (2013) [TV film] 
Escape from Polygamy n
minih28224minih28224Z pekla štěstí 2 (2001) 
Z pekla štěstí 2 n
minih3539minih3539Banda na výletě / National Lampoon a výlet maturantů (1995) 
Senior Trip n
minih61922minih61922Kouzlo Grace (2005) 
Nearing Grace n
minih3756minih3756Kočičko, kočičko, miluji tě (1970) 
Pussycat, Pussycat, I Love You n
minih29179minih29179Otčím 3 (1992) 
Stepfather 3 n
minih48284minih48284Flight of the Conchords (2007) [TV seriál] 
Flight of the Conchords n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 % (6)
6   - curil
7   - clara.bow
9   - melakara
5   - Scifista
6   - rosta12
8   - pehe

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Indie

09:00 - 09:55

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:45

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:45 - 09:15

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276450
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.321/0.28