reklama
 
ohodnotit

Taková láska

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
2.10.1959

Celkové hodnocení filmu Taková láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2010
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43228minih43228To nejlepší z Monty Pythonů podle Terryho Jonese (2006) [Video] 
M.Python´s Personal Best:Jones n
minih54774minih54774Jsme všichni vrahové (1952) 
Nous sommes tous des assassins n
minih81096minih81096Ztracený čas (2011) 
Die verlorene Zeit n
minih53242minih53242Nazdar, kedlubny (1973) 
n
minih122331minih122331Další život mého otce (2014) 
Utóélet n
minih43649minih43649Tři sezóny v pekle (2008) 
Tři sezóny v pekle n
minih44684minih44684Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street n
minih25780minih25780Letci z Tuskegee (1995) 
Tuskegee Aimen n
minih28083minih28083Východ - Západ (1999) 
Est-Ouest n
minih41079minih41079Perníkářka a větrný mládenec (1989) [TV inscenace] 
Perníkářka a větrný mládenec n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
6   - curil
7   - clara.bow
9   - melakara
5   - Scifista
6   - rosta12
8   - pehe

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:50 - 20:00

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - (?)

19:50 - 20:00

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Divošky

19:40 - 19:55

14 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146276
Osobností: 621307
Fotografií: 550460
Plakátů: 262181
Obsahů a biografií: 134131

Poslední komentáře

Opožděná vražda (2015) [TV epizo...

Opožděná vražda
Zajímavé téma -   Zavražděný starý pán na   vesnici kde se za komančů,   ale i po válce děla spousta   nepěkných věcí. Do toho   skupina toxíků, špatné   rodinné věci a je   podezřelých jak naseto:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Sanitka 2: Díl čtvrtý (2013) [TV...

Sanitka 2: Díl čtvrtý
Solidní díl, tentokráte se   moc neřešila milenecká   vzplanutí a podobné věci,   ale bylo dost zásahů atd.   Jinak dobří herci a občas i   humor, sleduji napodruhé a   nejsem rozhodně zklamán.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Psanci a andělé (2016)

Psanci a andělé
Zajímavý western. Parta   lupičů utíká před   spravedlností a dočasný   úkryt na noc najdou na farmě   u hranic. Zde se odehraje   Tarantinem více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Nebezpečná záměna (2016) [TV fil...

Nebezpečná záměna
Podprůměrná kriminálka,   kde akce je hodně málo.   Neustálé dohadování po   telefonu s únoscem, do toho   spory s bývalým manželem,   jeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Válečná řežba to je, ale   vzhledem k roku natočení   1987, je to slabší a hlavně   ne tak úplně dle skutečné   předlohy. Připomíná mně   to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.549/0.512