reklama
 
ohodnotit

Taková láska

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
2.10.1959

Celkové hodnocení filmu Taková láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2013
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2010
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih116717minih116717Kodex spravedlnosti (2014) 
Tokarev n
minih21285minih21285Matusalem (1993) 
Matusalem n
minih5099minih5099C.I.A. Krycí jméno: Alexa (1993) 
CIA Code Name: Alexa n
minih28614minih28614Vražda na objednávku (1954) 
Dial M For Murder n
minih58431minih58431Rodinný přítel (2005) 
L'amico di famiglia n
minih53951minih53951Silnice č. 30 (2008) 
Route 30 n
minih46995minih46995Hedvábná cesta (2007) 
Silk n
minih41132minih41132Pád do tmy (2005) 
The Descent n
minih8706minih8706Hranice stínu (1996) 
n
minih15813minih15813Pinocchiova dobrodružství (1996) 
The Adventures of Pinocchio n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 % (6)
6   - curil
7   - clara.bow
9   - melakara
5   - Scifista
6   - rosta12
8   - pehe
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.308/0.272