reklama
 
ohodnotit

Take This Waltz

Rok:
2011
Délka:
112 minut
„Šťastně vdaná žena se zamiluje do umělce, který bydlí naproti...“

Celkové hodnocení filmu Take This Waltz

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.8.2015
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.1.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2013
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.7.2013
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.7.2013
Jarda1420
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2014
Izeze
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.8.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2017
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.11.2017
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2012
mamut59
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44425minih44425Pokání (2007) 
Atonement n
minih70314minih70314Wolverine (2013) 
The Wolverine n
minih9250minih9250Jade (1995) 
Jade n
minih32743minih32743Bohové a generálové (2003) 
Gods and Generals n
minih93244minih93244Přehlídka děsu (2011) 
Chillerama n
minih47953minih47953Hlídač č. 47 (2008) 
Hlídač č. 47 n
minih128978minih128978Muž na laně (2015) [DCP] 
The Walk n
minih40369minih40369Letní bouře (2004) 
Sommersturm n
minih79872minih79872Love (2011) 
Lóve n
minih37126minih37126De-Lovely (2003) 
De-Lovely n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 % (11)
6   - petrusmev
2   - mat.ilda
6   - Snura
9   - olgab
6   - peter22
8   - Jarda1420
2   - Izeze
6   - MysteryIll
10 - bolzanos
8   - Topi
7   - mamut59

TV Program

ČT1 - 13. komnata Mileny Vostřákové

17:00 - 17:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Maro...

16:20 - 17:15

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151314
Osobností: 635428
Fotografií: 576000
Plakátů: 274066
Obsahů a biografií: 139124

Poslední komentáře

1942 (2012)

Hlad, zima, smrt roku 1942...

1942
Je to už dlouho co jsem   viděl tenhle film, bohužel   léta tu nebyl, nešlo ho   hodnotit. Je to hrozně   dlouhé a občas táhlé a   pomalé. Na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Příběh (2018)

Příběh
Příspěvek americké   režisérky Jennifer Fox k   proklamované kampani me too   (tedy "já také") čerpá   údajně z vlastních   zážitků režisérky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Historická část filmu se mi   velmi líbila, 15. století   vypadá temně a špinavě tak   jak si ho představuji. U   filmu se jsem se nenudila a   hudba mě bavila.

Autor: hathor | Hodnocení: 8 / 10

Na hraně zítřka (2014)

Na hraně zítřka
Film mě hodně překvapil, a   příjemně. Musím říct,   že námět s resetováním   dní byl s invazí promíchán   dost dobře. Byla legrace   pozorovat více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

PK (2014)

PK
Tak tohle byla jízda z kopce.   Originální nápad, žádná   vykrádačka, vtipné, aj   náš pes se chechtal, to už   je co říct. Začínám   hollywoodskou produkci   považovat za slabé "B".

Autor: VlastaP | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.124/0.087