reklama
 
ohodnotit

Tajný román [TV film]

A Secret Affair

Další název:
Barbara Taylor Bradford's 'A Secret Affair'
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Tajný román

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.8.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2010
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2011
Monalisa755
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37892minih37892Job (2003) 
The Job n
minih66116minih66116Okresní přebor (2010) [TV seriál] 
Okresní přebor n
minih55390minih55390Horko (1984) 
Canicule n
minih139610minih139610Atentát (2015) [TV seriál] 
Atentát n
minih51711minih51711Sappho (2008) 
Сафо n
minih32718minih32718Procházka po Měsíci (1999) 
A Walk on the Moon n
minih32715minih32715Harry Potter a Tajemná komnata (2002) 
Harry Potter and The Chamber of Secrets n
minih63397minih63397Trampoty s kohoutem (1971) 
La coqueluche n
minih14507minih14507Nová noční můra (1994) 
Wes Craven's New Nightmare n
minih55719minih55719Pivo pro mýho koně (2008) 
Beer for My Horses n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
8   - satyr
7   - Kycky
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - sofry
6   - Monalisa75

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala

09:00 - 09:45

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Sto divů světa

09:00 - 09:55

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

08:45 - 10:00

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146720
Osobností: 622369
Fotografií: 554779
Plakátů: 263349
Obsahů a biografií: 134569

Poslední komentáře

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Happy Feet (2006)

Happy Feet
Tak tohle je tak gigantická   debilita, že bych to už v   životě nezapnul ani v   televizi. Chápu, že jde o   ekologický film, ale je to   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Josef Zíma pohledem Roberta Sedl...

minulost

Josef Zíma pohledem Roberta Sedláčka
Mělo by tu býn napsáno, že   josef Zíma 20.10.1959,   téměř připravil o život   Juditu Čeřovskou !!   Pamětníci ještě nevymřeli   !!!!!!!!!

Autor: veryold3

Dny zrady I., II. (1973)

Chyba v obsazení

Dny zrady I., II.
V obsazení chybí jméno   herečky Jaroslavy   Tiché,představitelky paní   Horákové, matky Jiřího,   Karla a Standy Horákových

Autor: Gruberova | Hodnocení: 10 / 10

Chatrč (2016)

Chatrč
Tak tato reklama na   křesťanství u mne   nezabrala. Připouštím, že   v některých názorech byla   spousta pravdy, ale to mohli   natočit do více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.772/0.685