reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tajný agent Max

Undercover Kid

Další název:
Jak zachránit prezidenta, Saved the President
Rok:
1995
Délka:
77 minut
„Chlapec Max a jeho přátelé pes a kočka zachraňují prezidenta. Americký film pro celou rodinu.“

Celkové hodnocení filmu Tajný agent Max

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2009
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.4.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2014
Henry123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.7.2009
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.10.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12905minih12905Atentát (1997/3) 
Most Wanted n
minih24753minih24753Třetí zvonění (1938) 
n
minih57454minih57454Koření (2005) [TV pořad] 
n
minih43710minih43710Mrtvý (2007) 
The Dead One n
minih40883minih40883Sedmý den (2004) 
El séptimo día n
minih8675minih8675Hraběnka Coselová (1968) 
Hrabina Cosel n
minih47903minih47903Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (2008) 
High School Musical 3: Senior Year n
minih28386minih28386Mach a Šebestová na prázdninách (1998) [TV seriál] 
Mach a Šebestová na prázdninách n
minih10230minih10230Klec smrti (1989) 
Cage n
minih10415minih10415Kolonie Lanfieri (1969) 
Kolonie Lanfieri n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
5   - Obivan
6   - rosta12
5   - Zaplman
10 - Gremmie
4   - Henry123
4   - Tichoslape

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

18 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602788
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.785/0.758