reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tajemství prstenu

Closing the Ring

Rok:
2006
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
3.4.2008
„Válka je rozdělila, ale život se nedá zastavit.“

Celkové hodnocení filmu Tajemství prstenu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.7% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2015
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.4.2014
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.9.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.7.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2013
svecpetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.7.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2009
golia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2015
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2008
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2011
jamaky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2014
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.6.2009
pakacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2008
2104
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2010
709112412
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2009
Katra9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26533minih26533Sirotci (1987) 
Orphans n
minih39082minih39082Farma pod jilmy (1958) 
Desire under the Elms n
minih75792minih75792Bella Mia (2013) 
Bella Mia n
minih67004minih67004Sonny Liston: Těžká váha (2008) 
Phantom Punch n
minih29010minih29010Ikarův pád (1977) [TV inscenace] 
Ikarův pád n
minih138761minih138761Líbánky pro jednoho (2011) [TV film] 
Honeymoon for One n
minih26495minih26495Stalker (1979) 
Stalker n
minih33949minih33949Ohnivé ženy se vracejí (1986) [TV film] 
n
minih29661minih29661460 podezřelých (2000) 
Drowning Mona n
minih24635minih24635Případ Lupínek (1960) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.7 %
7   - curil
2   - mat.ilda
3   - Pixel116
6   - cerfik
7   - Kycky
8   - svecpetr
7   - Milicent
9   - golia
6   - sluníčko
6   - Area
6   - asdf23
6   - jamaky
7   - renya007
6   - pakacka
8   - 2104
6   - 709112412
10 - Katra9

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

35 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141726
Osobností: 607013
Fotografií: 527182
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.457/0.434