reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tajemství panoptika

Mystery of the Wax Museum

Další název:
Tajemství muzea voskových figur
Žánr:
Rok:
1933
Délka:
77 minut

Celkové hodnocení filmu Tajemství panoptika

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.6.2016
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2014
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.7.2016
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.2.2007
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40688minih40688Vnitřní nepřítel (2005) [Video] 
Submerged n
minih25306minih25306Štek (1988) 
n
minih122331minih122331Další život mého otce (2014) 
Utóélet n
minih21378minih21378Dům u jezera (1942) 
Immensee n
minih105324minih105324Mezi náhrobními kameny (2014) [2k digital] 
A Walk Among the Tombstones n
minih10736minih10736Královský omyl (1968) 
Královský omyl n
minih46815minih46815Dva a půl chlapa (2003) [TV seriál] 
Two and a Half Men n
minih10127minih10127Kdyby... (1968) 
If… n
minih40778minih40778Tarzan 2 (2005) 
Tarzan II n
minih40745minih40745Nikdy to nevzdávej! (2004) 
Raise Your Voice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
7   - cicis
8   - curil
9   - clara.bow
6   - Robinson
3   - marci22
4   - Elementik
10 - verkn
8   - leona73

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

36 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.534/0.507