reklama
 
ohodnotit

Tajemné království

El Guerrero Sin Nombre

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Tajemné království

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2012
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2013
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.2.2010
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2006
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.4.2009
vilo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43584minih43584Kontrakt (2006) 
The Contract n
minih24644minih24644Robinsonka (1956) [TV film] 
Robinsonka n
minih13804minih13804Nebožtíci přejí lásce (1972) 
Avanti! n
minih6602minih6602Dobrý voják Švejk (1956) 
Dobrý voják Švejk n
minih38610minih38610Paris a Helena (1956) 
Helen Of Troy n
minih46798minih46798Lidé moře (1999) [TV film] 
Sea People n
minih8239minih8239Highlander III (1994) 
Highlander III - The Final Dimension n
minih40447minih40447Noční let (2005) 
Red Eye n
minih24881minih24881Návrat sedmi statečných (1966) 
Return of the Seven n
minih86253minih86253Já padouch 2 (2013) [2k digital] 
Despicable Me 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
6   - M.A.G.
6   - 261972
6   - AGAMEMNON
6   - satyr
7   - Kycky
5   - MaKy92z
8   - sluníčko
6   - Samanta
7   - vilo

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

12:00 - 12:30

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Růže z Kerrymoru (2000) [TV fi...

10:15 - 12:10

107 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144355
Osobností: 615223
Fotografií: 539384
Plakátů: 258138
Obsahů a biografií: 132187

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Film je nic moc,začatek   hrozny,to si mohly odpustit,   ja bych ho vystřihnul,tak   pořad jak tam hrají na tu   trubku,to tam nemusely vubec   více >

Autor: martin1410

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Moc jsem si od tohoto filmu   neslibovala a tak možná   proto jsem byla docela   příjemně překvapená.   Dostalo se mi poměrně hodně   nových více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Při svých toulkách Prahou,   kde jsem přes 5,5 roku   pracoval, jsem od stadionu   Sparty zabloudil až k místu,   kde desítky filmařů kmitali   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Donšajni (2013)

Pitomost

Donšajni
V rámci dopoledního   sledování televize na   pozadí jsem vypila dlouhé   kafe u tohoto filmu a   zapomněla jsem, že jsem   chtěla dělat i něco více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

xXx: Návrat Xandera Cage (2017)

xXx: Návrat Xandera Cage
Osobně nebýt toho že se v   celku člověk vůbec nenudí   pořád se něco děje ,tak   dávám přednost jedničce i   přes to že je tu více akce   tak více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.19/0.153