reklama
 
ohodnotit

Tajemné hlubiny

Aliens of the Deep

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
8.9.2005

Celkové hodnocení filmu Tajemné hlubiny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.7.2010
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
drticik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2008
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2007
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2009
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
pantofl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2007
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
dheppner
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42916minih42916300: Bitva u Thermopyl (2007) 
300 n
minih48032minih48032Správná volba (2008) 
Swing Vote n
minih29218minih29218Angličtina (1993) 
n
minih108157minih108157Obchod je obchod (2004) [TV film] 
Bien agités! n
minih15923minih15923Plaváček a děd Vševěd (1981) 
Plavčík a Vratko n
minih4873minih4873Bylo nás deset (1963) 
n
minih36239minih36239Bábrlata (1973) [TV seriál] 
n
minih58138minih58138Svatební přání (2007) [TV film] 
How I Married My High School Crush n
minih43914minih43914Dámy a pánové (1965) 
Signore & signori n
minih8509minih8509Horká kaše (1988) 
Horká kaše n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.9 % (13)
8   - Agostino
7   - MaKy92z
10 - oulisna
6   - fingon
8   - jambroz58
9   - drticik
6   - Extraktor
6   - Sandruska
7   - martas.s
8   - JANAKA
8   - pantofl
9   - leona73
8   - dheppner

TV Program

ČT1 - Strach má velké oči (1980) [TV...

13:05 - 14:20

55 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

14:00 - 15:00

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

NOVA - Návrat do budoucnosti 3 (1990)

13:00 - 15:20

60 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:00 - 16:20

0 minut již uběhlo
140 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150714
Osobností: 634136
Fotografií: 574743
Plakátů: 273091
Obsahů a biografií: 138450

Poslední komentáře

Velké vítězství (1992)

Velké vítězství
║Rozpočet   $40miliónov║Tržby USA   $107,533,928║Tržby   Celosvetovo $132,440,069║   zaujalo, poctivá réžia   /60%/

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Anihilace (2018)

Anihilace
Očekával jsem graficky   dokonalou podívanou plnou   podivných druhů zvířat ve   vší své kráse i   děsivosti. Ne že bych se   nedočkal vůbec, více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 6 / 10

Uličnictví pana Čabouna (1981) [...

Uličnictví pana Čabouna
Krátká povídka staršího   data. Nic moc. Smíchy na zem   padat nebudete. Nebýt pana   Lipského, šlo by to do   kopru.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Nezvaní hosté (2011)

Nezvaní hosté
V té závěrečné motanici a   vysvětlovačce jsem se dost   ztratil, protože jsem   nedával moc pozor. Dost jsem   se totiž nudil. Ale přesto   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Ani mi tak nevadí, že je   pohádka debilní v ději.   Vzdělaný mladík se ani   nesnaží pomoci svému   tupému bratranci. Ale i   později se více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.208/0.169