Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Syn draka [TV minisérie]

Son Of The Dragon

Rok:
2006
Délka:
176 minut
„Princezna ukradne srdce zloději.“

Celkové hodnocení filmu Syn draka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.7% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.8.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.4.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.8.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2017
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2008
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.10.2009
Marign
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.10.2014
Lordamire
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35928minih35928Pilát Pontský onoho dne (1991) [TV inscenace] 
Pilát Pontský onoho dne n
minih29788minih29788Život je krásný (1979) 
Žizň prekrasna n
minih99539minih99539Obří vosy útočí (2012) [TV film] 
Dragon Wasps n
minih54650minih54650Ruslan (2009) 
Driven to Kill n
minih105401minih105401Na jih od nebe, na západ od pekla (2000) 
South of Heaven, West of Hell n
minih53557minih53557O ševci Matějovi (1973) [TV inscenace] 
n
minih42788minih42788Smrtící nenávist 2 (2006) 
The Grudge 2 n
minih39466minih39466Přepadení 13. okrsku (2005) 
Assault on Precinct 13 n
minih154576minih154576Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) 
Dvě nevěsty a jedna svatba n
minih151444minih151444Občan (2016) 
Az állampolgár n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.7 % (12)
4   - curil
6   - Edward52
1   - PORTER
6   - satyr
1   - Jarda.ftr
6   - Kycky
4   - thefj
1   - miroslav22
9   - rosta12
3   - iqtiqe
1   - Marign
8   - Lordamire

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

15:35 - 16:30

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Křídla války

15:40 - 16:30

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

16:00 - 16:57

18 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:45 - 16:40

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 171030
Osobností: 668342
Fotografií: 674831
Plakátů: 323093
Obsahů a biografií: 156950

Poslední komentáře

Černý vlk (1971)

Černý vlk
Tohle je "dobrodružný" film   podle parametrů rychle   rozbíhající se normalizace.   Narušitelé, špioni a   stateční pohraničníci a   jejich více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Odcházeti s podzimem (1965) [TV ...

Odcházeti s podzimem
Film nepobaví, nepotěší. I   když v něm vystupuje   plejáda dobrých známých   herců, zařazuji jen do   škatulky "narůstající   deprese", vhodný k nočnímu   vysílání pouze na ČTart.

Autor: New | Hodnocení: 2 / 10

Bilitis (1976)

Krásné pokoukání a pěkná hudba k tomu

Bilitis
Snímek Bilitis režiséra a   uměleckého fotografa Davida   Hamiltona dokáže potěšit   nejedno divácké oko - po   vizuální stránce nemá   žádné více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 8 / 10

Ohnivé peklo (2016) [TV film]

Ohnivé peklo
Zamýšlet se nad tím, proč   a nač vznikají filmy tohoto   druhu je určitý druh   duševního masochismu. I ta   leckým opovrhovaná akční   béčka více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Habermannův mlýn (2010)

Habermannův mlýn
Velice manipulativní film,   který je těžce vytržen z   reality a je natočen jen jako   úlitba někoho kdo utekl   žít do Německa a nyní se   více >

Autor: Ondra44 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení