ohodnotit

Swingaři

Swing Kids

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
16.11.1994
„Kdo heiluje, ať neswinguje! Osudy mladých lidí, kteří propadli swingu, ale ne všichni se dokázali ubránit vražedné uniformitě nacistické ideologie.“

Celkové hodnocení filmu Swingaři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78% (15 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2007
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2014
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2017
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.9.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2006
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2010
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2018
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2010
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2013
Killa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2010
RennesainceMH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih75192minih75192Nutná oběť (2011) 
Sacrifice n
minih39849minih39849Hrozní rodiče (1948) 
Les Parents terribles n
minih62990minih62990Mateřská posedlost (2008) [TV film] 
Her Only Child n
minih159118minih159118Podnik na Pigalle (2018) 
L'amour est une fête n
minih28341minih28341Kdo s koho (1999/1) 
Election n
minih60555minih60555Flanderský pes / Pes z Flanders (1999) 
A Dog of Flanders n
minih3967minih3967Biblické příběhy: Genesis (1994) 
Genesi: La creazione e il diluvio n
minih48509minih48509Jmenuji se Bruce (2007) 
My Name Is Bruce n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih27135minih27135Wild Wild West (1999) 
Wild Wild West n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78 % (15)
5   - curil
7   - Justik66
7   - Lienocka22
6   - mat.ilda
9   - melakara
7   - cerfik
7   - R.RICKIE
9   - nick4
8   - xebece
7   - rockwoman
10 - bolzanos
8   - Janinka73
9   - nienne
8   - Killa
10 - Rennesainc

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

16:10 - 17:00

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh liščí rodiny

16:30 - 17:25

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

15:55 - 16:57

41 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

16:30 - 16:50

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166366
Osobností: 661032
Fotografií: 646573
Plakátů: 311195
Obsahů a biografií: 153050

Poslední komentáře

Otevřený kruh (1973) [TV inscena...

Otevřený kruh
Velmi vydařená životopisná   inscenace Marie   Poledňákově. Sestava   našich elitních herců té   doby podala vesměs hodně   nadprůměrné výkony více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.298