ohodnotit

Svědectví barevného ostrova [TV minisérie]

Akce Mojžíš (1964) - 1. díl

Tjorven, Batsman och Moses

Další název:
Tjorven, Batsman, and Moses; Akcia Mojžiš (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1964
Délka:
92 minut
„První příběh ze čtyřdílného cyklu „Svědectví barevného ostrova“.“

Celkové hodnocení filmu Akce Mojžíš

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.1% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.2.2010
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.12.2012
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2017
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.9.2009
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2009
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.2.2013
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.5.2008
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2011
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2012
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2009
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4481minih4481Boris Godunov (1986) 
Boris Godunov n
minih5990minih5990Delfín Filip (1996) 
Flipper n
minih2583minih2583Schlagerparade 1961 (1961) 
Schlagerparade 1961 n
minih37124minih37124Alfie (2004) 
What’s It All About, Alfie? n
minih47661minih47661Pořádná rána (2007) 
Ladrón que roba a ladrón n
minih19190minih19190Smrtelné zlo 2 (1987) 
Evil Dead II. n
minih27464minih27464Spalující touha (1999) 
Eyes Wide Shut n
minih40026minih40026Akce člověk (1995) 
n
minih47455minih47455Čtvery Vánoce (2008) 
Four Christmases n
minih9623minih9623Jestřábí žena (1985) 
Ladyhawke n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.1 % (19)
4   - Agostino
3   - Kuvik
8   - beneva
5   - Krikri
8   - Faye
7   - Jarda.ftr
10 - Faustka
6   - Obivan
9   - kepsar
7   - vo.truhlas
3   - T800
6   - ally.o
5   - kamil.ice
1   - stixman
7   - ZdenekJira
6   - tvo
8   - marresi
8   - ina55
7   - petrph

TV Program

ČT1 - Rapl

20:00 - 21:05

42 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

20:00 - 21:00

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:20

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

27 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154562
Osobností: 640016
Fotografií: 588860
Plakátů: 279929
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Plivu na tvůj hrob (1978)

Plivu na tvůj hrob
Plivu na tvůj hrob si   zakládá hlavně na   autentičnosti a možná to je   právě i ten důvod, proč ve   filmu není hudba. Místy mi   to vadilo, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Mnohem lepší než jednička.   Děj je zasazen do campu, což   má prostě prvky hororu a je   vám jasné že se tam něco   stane. Film si výborně hraje více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Oni (2008)

Oni
Tenhle home invasion horor se   mi líbil. Nebyl bez chyby   nebo výborný, to ne, ale byl   dobrý. Režisérův účel   byl hlavně ten, aby se divák více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 6 / 10

Masakr v Texasu (1994)

Masakr v Texasu
Jsem jeden z mála, kdo dal   čtyři hvězdy. Dialogy jsou   místy sice debilní, ale mně   se to líbilo. Hlavně výkon   tehdy mladého McConaugheyho, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Modrý kód (2016) [TV seriál]

Modrý kód
Nejhustější youtuber je v   Rubavě!? Další odpad   české stanice Prima. Jeden   seriál a celkem i povedený   už běží na Nově, ale tady   se více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.186/0.145