reklama
 
ohodnotit

Svatebčané

The Best Man

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
118 minut

Celkové hodnocení filmu Svatebčané

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.6.2014
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2009
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2008
terysekp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.12.2007
Mimi.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2015
marian100
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.2.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5199minih5199Co je vám, doktore? (1984) 
n
minih78732minih78732Coco Chanel (2008) [TV film] 
Coco Chanel n
minih44679minih44679Servírka (2007) 
Waitress n
minih57668minih57668Babicovy dobroty (2008) [TV pořad] 
n
minih20194minih20194Šílenství (1994) 
In the Mouth of Madness n
minih35829minih35829Letuška 1. třídy (2003) 
View From the Top n
minih29376minih29376Jen počkej! (1969) [TV seriál] 
Nu, pogodi! n
minih49228minih49228Zemský ráj to napohled (2009) 
Zemský ráj to na pohled n
minih25886minih25886Blade (1998) 
Blade n
minih72759minih72759The Reeds (2009) 
The Reeds n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

The Best Man Holiday (2013)

 The Best Man Holiday (2013)
The Best Man Holiday n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Malcolm D. Lee

(pokračování)

Hodnocení filmu

75.6 %
5   - hledasenik
6   - Ondrej_pri
6   - Jorge
8   - rosta12
7   - extremek.c
10 - terysekp
9   - Kloby
7   - Mimi.
10 - marian100
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145306
Osobností: 618517
Fotografií: 544009
Plakátů: 260327
Obsahů a biografií: 133253

Poslední komentáře

Minuta ticha (2016) [TV film]

Zklamání

Minuta ticha
Film mě bohužel zklamal...   Příběh je od začátku   hodně předvídatelný dle   mého názoru... Konec mě   zklamal úplně, je trochu bez   více >

Autor: Edith13 | Hodnocení: 5 / 10

Plácek 2 (2005) [Video]

Plácek 2
Neuvěřitelně ubohé. Něco   takového je možné stvořit   pouze za velkou louží nebo v   u sousedů. Nevím proč tu   musí být povinný počet   slov více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Válka o planetu opic (2017)

Válka o planetu opic
Jednoznačně nejhorší   serie, která velmi trapně a   nepovedeně kopíruje serii   původní s tím rozdílem,   že zde autoři vše   prošpikované více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Valerian a město tisíce planet (...

Valerian a město tisíce planet
Na Alfě je život ještě v   pořádku…
...nebo je to   možná tím, že prapůvodní   komiks je už nějaký ten   pátek starý. Takže něco   politické více >

Autor: Frolíček

Fort Apache (1948)

Fort Apache
Téma mimo mě, ať už se   jedná o western nebo o   vojenské záležitosti.   Dokážu ocenit zpracování,   zvláště zpracování   vojenského útoku na více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.345/0.297