ohodnotit

Suvenýry

Knick Knack

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
4 minut
Premiéra v ČR:
13.11.2003
„Předfilm animovaného snímku Hledá se Nemo“

Celkové hodnocení filmu Suvenýry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2008
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2012
Cllementine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.1.2008
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2008
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.5.2013
wewere
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3649minih3649Barvy (1988) 
Colors n
minih25648minih25648187 - kód pro vraždu (1997) 
One Eight Seven n
minih3580minih3580Barbar Conan (1982) 
Conan the Barbarian n
minih44216minih44216Bitva u El Alameinu (1968) 
La Battaglia di El Alamein n
minih44412minih44412Hrdinové v pekle (1973) 
Eroi all´ inferno n
minih32005minih32005Malá mořská víla II: Návrat do moře (2000) 
The Little Mermaid II n
minih3004minih3004Anděl s ďáblem v těle (1983) 
Anděl s ďáblem v těle n
minih17846minih17846Risk (1992) 
Out on a Limb n
minih43396minih43396Želvy Ninja (2007) 
TMNT n
minih47895minih47895Český Honza (2008) [TV film] 
Český Honza n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
7   - LenC2
5   - Matematick
8   - Faye
8   - luan66
9   - Cllementin
7   - Blanche21
9   - kahi
7   - wewere

TV Program

ČT1 - Ach, ty vraždy! (2010) [TV ser...

21:00 - 22:39

32 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - České tajemno

21:00 - 21:45

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Slunečná

20:15 - 21:45

77 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161958
Osobností: 655759
Fotografií: 623771
Plakátů: 299794
Obsahů a biografií: 148671

Poslední komentáře

Terminál (2004)

Terminál
Tom Hanks je skvělý ve   všech rolích a utáhl i   tuhle. Catherine Zeta-Jones   jako vždy okouzlující.   Hodně dobrý romanťák.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Křest ohněm (2005)

Křest ohněm
Trošku nevyvážený film.   Bojových scén bylo dost a   slušně vyvedené na   béčkový film. Realita asi   taky zobrazena věrohodně,   ale ty dialogy jsou slabší a   dost to sráží.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Star Trek: Generace (1994)

Star Trek: Generace
Dobré zakončení kariéry   admirála Jamese Kirka. Povedl   se i záporák a tek je to   správný sci-fi Star Trek.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Americká krása (1999)

Americká krása
Sam Mendes je dobrý režisér   a Americká krása je dobrý   film. Dobře zachycená   deziluze života. Kevin Spacey   byl skvělý.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Krásná pokojská (2002)

Krásná pokojská
Slušný romanťák. Nic   nového pod sluncem, ale   vidět se to dá. Jennifer   Lopez slušná, Ralph Fiennes   se mně na to moc nehodil.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.575/0.538