reklama
 
ohodnotit

Suvenýry

Knick Knack

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
4 minut
Premiéra v ČR:
13.11.2003
„/2003. Premiéra: 13.11.2003. Monopol: Falcon. Bez komentáře. – Snímek je uváděn jako předfilm animovaného snímku Hledá se Nemo“

Celkové hodnocení filmu Suvenýry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2008
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2007
Cllementine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.1.2008
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2012
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2008
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.5.2013
wewere
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48395minih48395Pátek třináctého (2009) 
Friday the 13th n
minih67082minih67082Delfín, příběh snílka (2009) 
El delfín: La historia de un soñador n
minih28148minih28148Dokonalá bouře (2000) 
The Perfect Storm n
minih5222minih5222Kobra (1986) 
Cobra n
minih26540minih26540Vikingové (1999) 
The 13th Warrior n
minih24575minih24575Zrcadlo pro Kristýnu (1975) 
n
minih10739minih10739Království křivých zrcadel (1963) 
Korolevstvo krivych zerkal n
minih22074minih22074Valmont (1989) 
Valmont n
minih39455minih39455Auta (2005) 
Cars n
minih31975minih31975Plán 9 (1958) 
Plan 9 from Outer Space n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
7   - LenC2
5   - Matematick
8   - Faye
9   - Cllementin
8   - luan66
7   - Blanche21
9   - kahi
7   - wewere

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 10:10

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Aljaška: Léto

09:00 - 09:55

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

09:15 - 10:15

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144291
Osobností: 615036
Fotografií: 539035
Plakátů: 258008
Obsahů a biografií: 132129

Poslední komentáře

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.219/0.182