reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Supertajná zbraň

Steel

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
97 minut
„O konstruktérovi zbraní, který byl donucen stát se hrdinou...“

Celkové hodnocení filmu Supertajná zbraň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.10.2011
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.10.2013
netopir55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.5.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2011
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.6.2011
Neo87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2012
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.12.2012
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2009
Spasmen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2009
papen75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.8.2012
holyj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61704minih61704Didier (1997) 
Didier n
minih94899minih94899Mery v očekávání (2010) 
Expecting Mary n
minih43981minih43981Báječný Robin Hood (1970) 
Il Magnifico Robin Hood n
minih10819minih10819Krokodýl Dundee (1986) 
Crocodile Dundee n
minih3359minih3359Auto snů (1991) 
The Dream Machine n
minih6105minih6105Desátý muž (1988) [TV film] 
The Tenth Man n
minih65498minih65498Kocour Fritz (1972) 
Fritz The Cat n
minih106624minih106624Věř mi (2013) 
Trust Me n
minih49601minih49601Soumrak (1982) 
Suton / Twilight Time n
minih24737minih24737Tatranská romance (1934) 
Tatranská romance n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.2 %
3   - curil
2   - PORTER
7   - netopir55
6   - rosta12
8   - zazrakpave
5   - miroslav22
6   - Neo87
10 - Stallone56
6   - sansiro
7   - Spasmen
4   - papen75
1   - holyj
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602784
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129674

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.59/0.566