Duben
ohodnotit

Superstar

Další název:
Superstar - Trau' dich zu träumen
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
82 minut
„Ošklivka toužící po polibku se rozhodne zvítězit v soutěži talentů.“
Popis / Obsah / Info k filmu Superstar
Sirotek Mary Katherine Gallagher je mírně hyperaktivní studentka katolické střední školy v Santa Monice. Není to žádná krasavice a stejně jako její nejlepší kamarádka Helen Lewengrub patří ke společensky neohrabaným outsiderům. Přesto i ona má svůj sen. Touží po polibku. Ne jen tak ledajakém, ale po takovém, který zná z filmového plátna. Takovém, ze kterého se jí zatočí hlava, omamná rozkoš jí pronikne až k patám a v hlavě se rozezní zvonky štěstí. A nejlépe, kdyby jí takový polibek dal její idol Sky Corrigan. Jenže kluci o ni nemají zájem a školní hvězda Sky už vůbec ne. Mary je jasné, že aby dostala polibek jako z hollywoodského filmu, musí se sama stát hollywoodskou hvězdou a naději k naplnění tohoto snu upne k soutěži talentů, kterou bude pořádat její škola a vítěz získá roli ve filmu. Mary je odhodlaná zkusit to navzdory všem potížím a překážkám. A není jich málo. Tou první se stane povrchní zlá kráska Evian Carrie Graham, která je šéfkou roztleskávaček, ve škole patří k hvězdám a navíc chodí se Skyem Corriganem. Tou druhou její babička Gallagher, která jí po smrti rodičů vychovává a je zásadně proti tomu, aby se Mary podobných akcí účastnila. Když zjistí, že ji Mary neposlechla a do soutěže se nejen přihlásila, ale také prošla výběrem, řekne jí pravdu o smrti jejích rodičů, kteří byli ušlapáni během vystoupení v podobné soutěži. To je také důvod, proč je proti tomu, aby se její vnučka podobných akcí účastnila. Když však vidí její odhodlání, rozhodne se jí nakonec pomoci vystoupení připravit. S pomocí babičky, Boha, který v jejích představách vypadá jako Sky, a kamarádů, mezi nimiž nechybí Helen a také sympaťák Slater, pilně trénuje a nemožné se skutečně stane. Soutěž vyhraje. Získá také srdce svého vyvoleného Skye, jenže když ho políbí, čeká ji jedno nemilé překvapení a jedno překvapivé zjištění vedoucí k nečekanému rozhodnutí.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Superstar
Studentka katolické střední školy Mary touží po polibku, jaký zná z filmového plátna. Jenže kluci o ni nemají zájem a školní hvězda Sky už vůbec ne! Jediná šance je zvítězit v soutěži talentů a stát se hollywoodskou hvězdou.

Sirotek Mary Katherine Gallagherová je mírně hyperaktivní studentka katolické střední školy v Santa Monice. Není žádná krasavice a stejně jako její nejlepší kamarádka Helen Lewengrubová patří ke společensky neohrabaným outsiderům. Přesto i ona má svůj sen. Touží po polibku. Nejen ledajakém, ale po takovém, který zná z filmového plátna. Takovém, z něhož se zatočí hlava, omamná rozkoš pronikne až k patám a v hlavě se rozezní zvonky štěstí. A nejlépe kdyby jí ho dal její idol Sky Corrigan. Jenže kluci o ni nemají zájem a školní hvězda Sky už vůbec ne. Mary je jasné, že se kvůli polibku jako z hollywoodského filmu bude muset stát hollywoodskou hvězdou, a s nadějí se upne na školní soutěž talentů, jejíž vítěz získá roli ve filmu. Je odhodlaná zkusit to navzdory všem potížím a překážkám. A není jich málo. Tou první se stane povrchní zlá kráska Evian Carrie Grahamová, která je šéfkou roztleskávaček, ve škole patří k hvězdám, a navíc chodí se Skyem. Druhou je Maryina babička Gallagher, která ji po smrti rodičů vychovává a je zásadně proti. Když zjistí, že ji Mary neposlechla, řekne jí pravdu o smrti rodičů, kteří byli ušlapáni během vystoupení v podobné soutěži. Když však vidí Maryino odhodlání, rozhodne se jí pomoci. S pomocí babičky, boha, který v jejích představách vypadá jako Sky, a kamarádů, mezi nimiž nechybějí Helen ani sympaťák Slater, pilně trénuje a nemožné se skutečně stane. Soutěž vyhraje. Získá také Skytovo srdce, jenže když ho políbí, čeká ji nemilé překvapení a překvapivé zjištění, vedoucí k nečekanému rozhodnutí.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Superstar
Vse, co Mary Gallagherova (Shannon) chce od zivota je, aby ji uz konecne nekdo vasnive polibil. Ale ne jen tak obycejne. Musi to byt polibek, pri kterem mate pocit, ze se vam vse v tele rozskoci a temer se u toho pridusite, zkratka pravy "hollywoodsky francouzak". Ale jako naschval neni zrovna nikdo, kdo by chtel Maryin sen uskutecnit. Zbyva jen jedina sance jak toho docilit. Chovat se jako ti, jenz to delaji pred filmovymi kamerami. A kdyz casopis Catholic Teen Magazine vyhlasi v jeji skole soutez o nejlepsi talent roku, Mary Katherine si konecne muze splnit svuj sen?a stat se opravdovou Superstar!

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

6 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend

12:05 - 13:00

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

16 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani