Jeden svět
ohodnotit

Superman se vrací

Superman Returns

Další název:
Supermanův návrat; Superman sa vracia
Rok:
2006
Délka:
155 minut
Premiéra v ČR:
27.7.2006
„Muž z oceli se vrací zpět na Zemi, aby se opět stal zachráncem lidstva.“

Komentáře k filmu Superman se vrací

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2012
až na trochu podivný konec   byl film vynikající, rok   2006 dal tvůrcům do ruky   neuvěřitelné množství   strhujících efektů. Scéna   kdy Superman zachraňuje   letadlo je vynikající.   Brandon Routh se mi v roli   velice líbil a hodil se mi do   ní víc než Christopher   Reeve, ale tyto snímky se   nedají srovnávat je mezi   nimi 30 let, každý má   své.Každopádně Lex Luthor   v podání Hackmana byl trochu   zbytečně moc komická   postava ,za což samozřejmě   nemůže Gene ale scénář ,v   tomto snímku je   ponurejší,zákeřnější a   opravdu vám pije krev Spacey   zahrál výborně. Příští   rok má přijít restart a   nový příběh o Muži z   oceli od začátku.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2009
Díky dokonalým a   propracovaným efektům byla   nádhera vidět film v kině a   bylo vidět , že Singer   finance uplatnil dobře . Sice   původní film o komiksovém   hrdinovi Supermanovi je   nepřekonatelný tak se nová   verze řadí mezi zdařile a   rád se na Supermana se vrací   podívám znova a také díky   skvělému Lex Luthoru v   podání Kevina Spaceyho.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Superman se vrací
Skvělé zpracování   komiksového hrdiny Supermana.   Světelné a počítačové   efekty se mi zdály zajímavé   a těměř dovedené k   dokonalosti. Akce byla   strhující, děj byl trošku   potlačen a nehrál zas tak   důležitou roli. Filmu bych   vytknul, že byl místy až   moc přehnaný. Například   když Superman vyletěl s   kusem nějaké horniny, která   byla z části tvořena   kryptonem. Supermanův syn mi   tady připadal jako   zbytečnost. Filmu dával   náboj záporný hrdina Lux,   který působil velmi   věrohodně a prostě do filmu   dobře zapadl.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Technicky dokonalé vzhledem k   dnešním technologiím. Kevin   Spacey hraje Lexe absolutně   perfektně. Z Kate Bosworth   roste nová Michelle Pfeiffer.   Zase mi ve filmu něco   chybělo, ale celkově velmi   dobrý.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2009
Opět Bryan Singer a jeho   filmařský talent.Pojal   Supermana opravdu báječne a   navázal na předchozí   díli.Film je taky dost   dlouhej a je tam hodne   tichých scén,tedy bez   slov.Jsou taky dlouhé a stal   se stoho romanticko-akčná a   komiksová podívaná.Není to   ani žádny restart série ani   nový remake.Je to proste   pokračováni starších   dílu,které jsou   vynikajíci.Je tu videt více   trikových kouskú,než v   předchozích dílech.V   dnešní době to je u   takového filmu   nevyhnutné.Rozpočet byl   rekordních 250 milionu dolaru   a stal se ve své době   jedním z nejdrahších   filmů.
papamidnight
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.12.2011
nova doba,novy herci,novy   efekty,z navlas stejnym   patosem.ale co stejne se mi to   libi.novacek brandon routh v   roli clarka kenta\supermana.to   nebyla spatna volba ale do   charismatu christophera reeva   ma daleko,ale dobry je ze film   muzete zkouknout bez znalosti   predeslich dilu.kevin spacey   jako lex luthor dobra volba   celkove se na to nekouka   spatne.jen skoda ze nejlepsi   akcni sekvenci si odbyli hned   par minut ze zacatku.necekejte   akci film je to spis love   story.akce tam je,ale jen je   presunuta na druhou kolej ale   film to nejak nebrzdi.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Film mě překvapil, nečekal   jsem na pokračování takovou   úroveň. Jen mě vrtá   hlavou, kdo je to vlastně   Kecin Spece, jak píše   kolegyně hledaseniki. Na to   jsem do konce filmu   nepřišel.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2019
Pět let byl Superman v čudu.   Přesněji řečeno někde ve   vesmíru, kde trávil čas   zkoumáním svého domovského   světa planety Krypton.   Prostě se objevila fáma, že   planeta nevybuchla, což se   nakonec nepotvrdilo. Za ty   roky, co o něm nikdo   nevěděl, tedy není divu,   že se i taková Lois vdala a   porodila dítě. Superman se   však na Zemi vrátil a vše   by mělo být jako kdysi.   Snímek režiséra Bryana   Singera byl natočen ve snaze   navázat na nejslavnější   filmové dílo s Christopherem   Reeverem. To se svým   způsobem daří, ale jen z   poloviny. Brandon Routh se v   roli Supermana aka Clarka   Kenta Christophera snaží   napodobit skutečně věrně.   To platí pro Kate Bosworth v   roli Louise Lane, což   potvrdí hlavně scéna, kde   se tradičně ptá na   pravopis. Její roztržitá   živelnost i romantické   cítění v porovnání s   klasikou je nezpochybnitelné.   Ale to je asi tak vše.   Pozornost samozřejmě   přitahuje také Lex Luthor,   kterého si tentokrát zahrál   Kevin Spacey. Ten už si však   tuto postavu pojal po svém a   tak vyznívá zcela jinak. A   co si budeme povídat,   jelikož je zvyk železná   košile, není to prostě už   ono. Gene Hackman je prostě   Gene Hackman. Vadou na kráse   je také na dva a půl   hodinový film v celku chudý   scénář. Dohromady se toho   tady zase tolik nestane a tak   celý příběh vyznívá   velice zdlouhavě a   natahovaně. Ten je kupodivu   zasazený do současnosti,   takže není překvapením,   že si Supermana v akci   natáčí nějaký chlapec   mobilním telefonem. YouTube   by tedy takovými videi musel   praskat ve švech. Po   shlédnutí tohoto snímku se   tedy myšlenkové vrací   otázka, která v příběhu   zazní. 'Potřebuje svět   Supermana?' Snímku chybí   klasikou nastavená   zábavnost, dobrodružství,   romantika a komiksový   nadhled. Akční scéna s   dopravním letadlem je sice   velkolepá, ale to snímek   jako celek vůbec   nezachránilo. Více se tu   zaměřuje na emoce, jako je   smutek, lítost, deprese a   melancholie, ale to asi není   to pravé ořechové pro   komiksové i filmové   fanoušky nejslavnějšího   superhrdiny všech dob.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2010
Byl to docela dobrý nápad   natočit Supermanův   návrat.Neříkám,že by to   byl nějaký supr film,ale   nebylo to zase tak   špatné.Dost se mi líbil   Kevin Spacey v roli Luthora a   taky naivní a správně   hloupoučká Kitty v podání   Parker Posey-ta měla   výborné a hlavně srandovní   hlášky :-),které přidaly   filmu trochu humoru.
Ale co se mi velmi   líbilo,tak to byly vizuální   efekty a triky.Ty byly   úžasné-klobouk   dolů.Většina filmu je   vlastně založená na   nich,takže si tvůrci filmu   dali dost záležet,to   oceňuju.K tomu musím   pochválit také hudbu-ta je   zde též výborná.
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2014
Předchozí zpracování   Supermana jsem neznal, tak   jsem docela koukal. Jasně, je   to zábava pro mladší   ročníky, mě pobavil hlavně   legrační Kevin Spacey jako   záporák. Do popisu filmu   bych přidal nálepku   romantický, protože ve   velké části filmu nešlo o   zachraňování světa, ale o   vztah Supermana a jeho   vysněné dívky.
Snura
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2007
Věřím, že nový Superman u   některých asi vzbuzoval   mnohá očekávání, ostatně   stejně jako u mne, ale já   jsem se Singerovým mužem z   oceli zklamán nebyl. Spíše   naopak, příjemně mě   překvapil. Myslím, že   Brandon Routh je důstojným   nástupcem Christophera Reevea   a díky Kevinu Spaceymu nám   byl představen pravý   komiksový zloduch, komický i   zlověstný zároveň.
anetaaneta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.1.2011
Film jsem viděla až po   dlouhé době jeho   uvedení..ale líbil se   mi..Taková oddechovka   nedělního odpoledne
resino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2007
Když jsem se dozvěděl, že   natočili nového Supermana,   byl jsem velkým pesimistou a   čekal jsem, že to bude   propadák.
Opak se   stal pravdou. Tento film se   velmi vydařil a smetl i   další pokračování   Spidermana. Je zde plno akcí.   Profesionální výkon B. J.   Routha dává Supermanovi   nový lesk a posílá ho do   nových rozměrů. Potěšil   mě tento celovečerní film a   vřele jeje doporučuji.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Superman Returns
Jsem velký fanoušek   komiksových hrdinů i když   jsem nikdy nebyla velký   fanoušek Supermana, ale   přesto jsem si tenhle film   nenechala ujít. Herecké   obsazení je víc jak   zajímavé, Kevin Spacey v   roli Lexe Luthora byl prostě   geniální, ale to mě až tak   nemohlo překvapit, protože v   které roli Kevin geniální   není? O tom by nebyla dlouhá   diskuze. Pak tu máme   samotného Supermana v   podání neznámého herce, a   komu to vadí, že Brandon   Routh nemá profláknutou   tvář, já si osobně   myslím, že přesně to   Superman potřeboval   neznámou. svěží, novou   tvář a to přesně Brandon   poskytl. I když se na něj   moc dobře kouká v tom   přiléhavém obleku, nevím   mě osobně příliš Superman   se vrací nenadchl. Loise Lane   v podání Kate Bosworth no   nevím já jí moc nemusím a   v roli Loise mě prostě   nepřesvědčila. Jestli se   tenhle film může ještě   něčím pochlubit tak to jsou   efekty, protože ty byly na   jedničku o tom se nehodlám   dohadovat, ale ten zbytek,   scénář nebyl dost dobrý.  
Bryan Singer je sice   skvělý režisér, ale tohle   byl trochu úlet.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2014
Superman se vrací
Valentýn se slavit nemusí.   To vám řekne každá   přítelkyně. Ve skutečnosti   však všechny myslí něco   jako když nepřineseš aspoň   kytku s čokoládou, tak se   připrav že do konce měsíce   spíš na gauči. Já tento   svátek zamilovaných strávil   v práci tak jsem si musel   žehlit den na to tím, že   jsem se slečnou pekl nějaké   blbosti a sledoval   romantického Supermana.   Patřím docela k fanouškům   toho prvního velkofilmu a tak   jsem byl zvědav, jak si s   tím poradí ve dvacátém   prvním století. A - co   říci. Ne že bych byl nějak   zklamán, ale potěšen   úplně také ne. Takže asi   nejlepší scéna vůbec když   Supermana střelí do oka a   kulka se jen tak rozplácne a   spadne na zem. Pak také mohla   být dobrá scéna s letadlem,   při které jsem ale musel   zdobit perníčky, takže jsem   si jí nemohl moc užít. A   hlášky, kterými všichni   určitě perlili, nebylo mým   uším dopřáno, jelikož   jsem sledoval vše v litevské   telce a ten jejich dabing, kdy   přes originál jeden hlas   namlouvá všechny postavy, to   je strašné. Ale protože   Superman se vrací pojali jako   velkofilm, aspoň najali dva   dabéry, muže a ženu...
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Nový Superman sice nepatřil   k mým nejočekávanějším   filmům roku ale i tak jsem   poměrně zklamaný. Od tohoto   druhu filmu čekáte hlavně   trikovou podívanou. Zde je   však nejlepší triková   sekvence už v první   půlhodině filmu (scéna s   letadlem byla opravdu   povedená) a potom se už   bohužel nedostaví nic co by   tuto scénu překonalo nebo se   k ní alespoň přiblížilo.   Zbytek filmu už jen   sledujete, že Lex Luthor   (skvělý Kevin Spacey) opět   kuje nějaký pykle a k tomu   sledujete lásku Supermana k   Loise (která už si   zařídila svojí vlastní   rodinu). A to je bohužel   velmi málo když připočtete   fakt, že film má dvě a půl   hodiny. Milovníci Supermana   budou zklamání a ostatní se   slušně pobaví.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.9.2011
Jelikož jsem velikej fanda   muže u oceli,viděl jsem snad   všechno, co kdy bylo se   Supermanovskou tématikou   natočeno, filmy s   Christopherem Reevem,seriál z   devadesátých let s Deanem   Cainem,Smallville nebo   Donnerova verze z roku   2006,ale nic z toho nebyla   taková parodie jako   tohle!Katastrofální výběr   herců,Kate Bosworth se na   roli Lois hodí asi tak, jako   když přijedete na sraz   milionářů v trabantu a co   se týče hlavního hrdiny,tak   to ty halucinogeny musel taky   někdo přebrat!! Původně   hnědookej Brandon Routh je   sice hezoun a dobře se na   roli vypracoval,ale to je   vše...absolutní neherec   ,alespoň pro mě a ty jeho   modrý čočky,co kvůli filmu   nosil jsou asi tak   přirozený,jako konzumace   polívky vidličkou!Jedinej,   kdo relativně zastál svou   roli,byl Kevin Spacey v roli   Lexe,na něm bylo i dost   vidět,že jedinej z herců   má dost zkušeností a že je   opravdu herec, narozdíl od   Routha či Kate.Co se týče   příběhu,tak taky bída s   nouzí...scénař nic moc a   nesmysly vůči   originálu!Nechápu,jak s   úlomkem kryptonitu v   zádech,mohl furt fungovat a   dokonce vynést x milionů tun   dalšího kryptonitu do   vesmíru,když nám celý   léta bylo vštěpováno,že   se k němu superman nemůže   ani přiblížit?A k tomu   všemu ještě syn superman?to   je opravdu na pováženou a   tenhle snímek je jen   nepovedená atrapa v krabici s   dobrým jménem!Ale jedna věc   je přeci jen výborná a to   efekty...Takže za mě, ač   jsem zapřísáhlej fanoušek   Supermana,dam pouhých 60% za   nějaký ty akce,Lexe Luthora   a bezchybný efekty (tak   ještě,aby nebyly za 250   milionů)víc bohužel dát   nemůžu a docela mě to i   mrzí :((
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.3.2020
Tenhle Superman sice nenudil a   byl i svým způsobem   zajímavý, ale chyběl tomu   nějaký větší náboj. Asi   lepší než jeho   předchůdce, ale mohli z toho   vymáčknout víc.
Tom_Hardy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Zdlouhavé a překvapivě dost   odměřené. Ikona je   vyobrazena ve vší své   neotesané velikosti a je   divákům snad ještě   vzdálenější, než jak tomu   bylo u původních filmů.   Žádné polidštění,   žádné silné osobité   momenty, jen sled hezkých   obrázků, do toho jedna   efektní akční scéna a   naprosto nevyužití herci na   všech frontách. Pamatujete   si na kreslený seriál, ve   kterém Superman s nadšením   říkal "hop, hop a   letím!"?. Tak je to   <b>naprosto</b> to   samé, akorát hrané a s   260ti miliónovým   rozpočtem...
Čestmír
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Nový Superman, mám trochu   rozpačité pocity. Na jedné   straně skvělá vizuální   podívaná, na druhé dle mě   dosti obyčejné postavy,   které nemají vlastní život   a jen tvoří pozadí pro   jméno. Jsem rád, že svět   rodí takové herce jako Kevin   Spacey, protože ti dokážou   zahrát snad cokoliv,   ďábelského a zároveň   okouzlujícího Luthora   nevyjímaje. Nový Superman   není špatný, ale ve   srovnání s žánrovými   kolegy poslední doby je   možná nejslabší.
hejtman
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.12.2006
Jěště,že je film tak   dlouhý,jelikož teprve časem   jsem si jakž tak vylepšil   dojem a to jěště hlavně   díky efektům.
Prvních 45min   zakončených scénou,kdy   superman odpojí vesmírnou   raketu od nosného letadla a   to posadí na zem jak do   peřin je jak z jiné dimenze   chápání (je to sice dle   komiksu,ale tohle ! a pár   dalších zázraků je moc   ),příběh je celkově   ptákovina,která je   doprovázena občas šíleným   zvukem a hl.hrdina - superman   je borec,jelikož to co ve   filmu unese a dokáže to   zaslouží uznání,já nevím   proč tak přehání.Výběr   herců se nepoved,záporák   Lutor je spíš k pohlazení   než aby se ho někdo   bál.Klad filmu jsou   romantické scény,malý   superman a hlavně   výprava,která dokázala   udělat z braku malý   popkornový zázrak.
PogoJoe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tenhle film měl velký   handicap - zpracovává něco,   co už tu mnohokrát bylo (a   nejedná se jenom o původní   Supermany). Čím zaujmout? Co   nového vymyslet? Co takhle   herecké obsazení? To   shledávám v pořádku. Co   takhle neotřepaný problém   hoden řešení samým   Supermanem? No, tady už je to   horší. Tenhle super maník   je nepřemožitelný a   všechno se mu daří :( A to   mě trochu štvalo, ne že by   se mu třeba něco nepovedlo,   že by někoho například   nestihl zachránit (jak   originální by to bylo), ne -   on byl všude včas, až to   nudilo. První půka filmu   ještě šla - zmatkující   Kent se vrací do redakce,   Luthor rozjíždí své   plány... Ale film je moc   dlouhý a mě zkrátka   přestal bavit. Pár vtípků   pobavilo - ale ztratily se   jako zrnka písku v oceánu.   Je to velkolepé - určitě   Bigger, Longer a hlavně more   expensive než staří   Supermani, ale nemají jejich   charisma. Vím, tvůrci se   snažili a mohlo to dopadnout   hůře. Rozhodně to není   propadák, je to průměrný,   většinou bezkrevný   blockbuster. Hlavně, prosím   - už ne další nastavovanou   kaši!
pueblan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.6.2016
Dlouho jsem se tomuhle filmu   vyhýbal, ale nakonec jsem se   na něj kouknul. A musím   říct že, tenhle Superman se   vracet nemusel. Hlavní   představitel absolutně bez   charisma. O nějaké   muskulatuře se nedá vůbec   mluvit. Komiksovému   Supermanovi se zdaleka ani   nepřiblíží :D narozdíl od   Henryho Cavila, ten pro tu   roli něco dělal a stále   dělá. A Lois Laneová? Kdyby   tam nebyla bylo by to lepší.   Taková neslaná, nemastná,   nesympatická. Aspoň ten Lex   Luthor za něco stál, spolu   se svou trochu míň   inteligentní asistentkou v   podání Parker Posey. Man of   Steel je prostě jiná liga :)
SPECNAS
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Hlavní postava je   jednoznačně daná a nemůže   svými činy nikoho   překvapit. Je tu pouze jeden   záporák, který ať se bude   snažit jakkoliv nedokáže   působit jinak než ten druhý   pán v tom velkém filmu.   Dále je tu obrovský   rozpočet, který nejen, že   není vidět, ale ani není   proměněn v hmatatelnou   kvalitu (Kevin Spacey něco   stál, ale nějakého   dalšího pořádného herce   mohl Singer sehnat...). Např.   Kate Bowsorth není nic extra,   stále nechápavě kouká a   aspoň malý náznak snahy v   angažování Jamese Marsdena   skončil na délce jeho   výstupu ve filmu.Název filmu   měl být spiš superman se   již nevráti,bylo by to   lepší.
Koimisto
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.11.2006
Ups ... to co jsem čekal,   nepřišlo ani za 154minut   (Proč tak dlouhé???Snad jen   kvůli zachování   tradice???).Na rok 2006 a   240mega bych to netipoval (i   když některé akcičky byli   opravdu velmi propracované a   jednoduše in).Snad jediné,   co se dá hodnotit kladně, je   záporák - KEVIN SPACEY, je   chladnokrevný skoro tak, jako   před bezmála 30lety GENE   HACKMAN.Pokud se na SUPERMAN   RETURNS chystáte, tak předem   radím, nic si od tohoto dílu   neslibujte a doufejte, tak   jako já, že další bude   mnohem lepší ... :@)
Nenkyta
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Nejhorší verze Supermana.Po   stránce efektů lepší než   Superman z r.1978, ale krypton   Supermana oslabuje a on   zvládne vyletět s ostrovem   tvořený kryptonem do   vesmíru a tam ho odhodit,   pche.Supermanova syna bych   vynechala.Všechny scény   příliš prodlužovaly.3   hvězdičky dostal jen proto,   že se mi líbil Lex Luthor   (Kevin Spacey)
lemurek80
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Superman se vrací - a já z něj zvracím
Opravdu,film Superman se   vrací je naprosto   příšerně zkažený   film.Jediné co si ode mě   zaslouží pochvalu jsou   efekty.Ale co mělo znamenat   to nalíčení hlavního   hrdiny?Byl záměr autora aby   Superman vypadal jako vosková   figurína?Ten herec měl na   sobě snad tunu make-upu,nebo   ho počítačem vyhladili,ale   každopádně pohled na něj   mi zkazil zážitek z   filmu.Tenhle film,je v   kontrastu se Spidermanem   opravdu nepovedené   zpracování komixového   žánru,příběh uvařený z   vody a ty chyby?Původní   Superman se jen při   přiblížení se ke   KRYPTONITU rozsypal,a byl   slabej jak moucha.Ale Nový   superman si klidně přilítne   nad ostrov,který vyrostl z   kryptonitu a co víc,jako   vyvrcholení filmu celý   ostrov,kterýje vlastně jedna   velká hrouda kryptonitu   odhodí do vesmíru...jak to   že ho kryptonit neoslabil?Je   to prostě superman,kterého   nezastaví vůbec nic...a   navíc má nemanželský   dítě...Ach jo,kam jsme to   spadli?Procenta jen za   efekty....
ondey
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.4.2007
hodně špatný...
Kevin Spacey byl milionovovej,   jedinej on si zalouží celej   ten rozpočet, kterej byl na   film vydán. Zbytek je o   ničem. Všechno už jste   viděli, věřte mi;)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih34043minih34043Riddick: Kronika temna (2004) 
The Chronicles of Riddick n
minih29320minih29320Přátelé (1994) [TV seriál] 
Friends n
minih18894minih18894Skála (1996) 
The Rock n
minih69670minih69670Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 
Ice Age: Continental Drift n
minih29509minih29509Zoolander (2001) 
Zoolander n
minih42389minih42389Rodinná dovolená a jiná neštěstí (2006) 
R.V. n
minih42383minih42383Chaos (2005) 
Chaos n
minih114957minih114957Sousedi (2014) [2k digital] 
Neighbors n
minih13645minih13645Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983) 
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi n
minih27499minih27499Hledám Amy (1997) 
Chasing Amy n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Superman 4 (1987)

 Superman 4 (1987)
Superman 4 n
Superman IV: The Quest for Peace
Žánr: akční / sci-fi / dobrodružný
Země: Velká Británie
Režie: Sidney J. Furie

(pokračování)

Superman III (1983)

 Superman III (1983)
Superman III n
 
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy / komedie
Země: Velká Británie
Režie: Richard Lester

(pokračování)

Superman II (1980)

 Superman II (1980)
Superman II n
 
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / fantasy / romantický
Země: Velká Británie
Režie: Richard Lester

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Svatební cesta do Jiljí (1983)...

15:50 - 17:15

38 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Město Hanoj a zátoka Ha Long

15:35 - 16:30

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Dovolená s Andělem (1952)

14:50 - 16:40

98 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Nebojsa (1988)

16:05 - 17:55

23 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190389
Osobností: 697537
Fotografií: 763185
Plakátů: 375866
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10