reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sud prachu

Bure Baruta

Další název:
Буре барут, Baril de poudre, Cabaret Balkan
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
20.1.2000
„Stačí jen malá jiskra a Balkán opět vybuchne!“

Celkové hodnocení filmu Sud prachu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.4.2010
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.8.2007
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.6.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2008
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.2.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2006
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.11.2009
dlapi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.8.2008
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2010
Maurice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2008
marjanka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.5.2004
antonio.veljanoski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2012
Susie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.9.2007
blackrusty
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27135minih27135Wild Wild West (1999) 
Wild Wild West n
minih47017minih47017Manon od pramene (1986) 
Manon des sources n
minih81264minih81264Krev na křídlech (2010) 
Passion Play n
minih47479minih47479Král Kalifornie (2007) 
King Of California n
minih97104minih97104Jestřábí věž (1984) [TV film] 
Jestřábí věž n
minih19388minih19388Soukromá škola (1983) 
Private School n
minih16794minih16794Pozdní máj (1934) 
n
minih21683minih21683Umělkyně, dolary a Transylvánci (1979) 
Artista, dolarii şi ardelenii n
minih36909minih36909Princ a já (2004) 
The Prince and Me n
minih66217minih66217Bydlení je hra (2004) [TV cyklus] 
Bydlení je hra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90.7 %
10 - curil
9   - petrusmev
10 - Mlapiska
9   - Faye
10 - cerfik
8   - xebece
10 - volam
9   - dlapi
8   - domas2006
9   - Maurice
10 - marjanka
7   - antonio.ve
9   - Susie
9   - blackrusty
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.025/0.993