ohodnotit

Studentská těla

Student Bodies

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
86 minut
„Každý je podezřelý, neboť vrah útočí na sexuálně aktivní páry...“

Celkové hodnocení filmu Studentská těla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.9.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2016
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.7.2016
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.8.2014
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2014
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.12.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2017
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2015
janesson9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96820minih96820Akta Golgotha (2010) [TV film] 
Akta Golgoty n
minih7875minih7875Odejít jako vrah (1996) 
Getting Away with Murder n
minih81247minih81247Padlí andělé (1995) 
Duo luo tian shi n
minih6364minih6364Dívčí válka (1991) [TV film] 
n
minih120206minih120206Po proudu (2013) 
Down River n
minih20745minih20745Temný anděl (1990) 
Dark Angel n
minih5721minih5721Pes na stopě (1993) 
Pes na stopě n
minih96949minih96949Láska a jiné trable (2012) 
Hulluna Saraan n
minih24973minih24973Muž, který věděl příliš málo (1997) 
The Man Who Knew Too Little n
minih53523minih53523George Washington (2000) 
George Washington n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.6 % (9)
4   - curil
6   - Kycky
5   - marci22
3   - Petak69
10 - kubik-duli
4   - Scifista
7   - MysteryIll
6   - mrakoslap
5   - janesson9

TV Program

ČT1 - StarDance... když hvězdy tančí...

12:30 - 15:55

126 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

ČT2 - Prezidentova račí chůze

14:25 - 14:45

11 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:05 - 15:00

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:35 - 15:35

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154188
Osobností: 639289
Fotografií: 586808
Plakátů: 278453
Obsahů a biografií: 141241

Poslední komentáře

Kitty není kočka (2018) [TV seri...

Kitty není kočka
Kitty je malá holka s velkou   představivostí a ještě   větší kuráží. Je ve   věku, kdy mají děti ten   skvělý pocit, že mohou být   kýmkoliv a více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Tvorba Tima Burtona se mi   vždy docela líbila, ale   Sirotčinec na mě opravdu   zapůsobil. Spojuje pro   Burtona tak typické   podivnosti, a více >

Autor: Ondrej_pribehar | Hodnocení: 10 / 10

Rudá volavka (2018)

Rudá volavka
Je pravda, že až do posledni   chvíle jsem nevěděla, na   čí straně je. Ale jinak tam   hrál hlavní roli spíš   tvrdeh sex než konspirace   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Dobytí planety opic (1972)

Ako sa nezvládajú revolúcie

Dobytí planety opic
Film naväzuje na   predchádzajúci Útek z   planéty opíc, iba troška   preskočíme v čase.   Posunieme sa asi o dvadsať   rokov neskôr, Caesar je více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.37/0.334