reklama
 
ohodnotit

Strýček z Ameriky

Žánr:
Rok:
1933
Premiéra v ČR:
3.3.1933

Celkové hodnocení filmu Strýček z Ameriky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.5.2017
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2008
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2017
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.3.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2010
anetaarudolf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2008
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6535minih6535Dobrodruzi z velkoměsta (1991) 
City Slickers n
minih55360minih55360Toulavý anděl (2006) [TV film] 
Hidden Places n
minih19244minih19244Smrtihlav (1998) 
Dark City n
minih46548minih46548Ve stínu slunce (2005) 
The Shadow Dancer n
minih30722minih30722Hellboy (2004) 
Hellboy n
minih29012minih29012Tajemství proutěného košíku (1977) [TV seriál] 
Tajemství proutěného košíku n
minih94636minih94636Z prezidentské kuchyně (2012) [2k digital] 
Les saveurs du Palais n
minih131935minih131935Fúsi (2015) 
Fúsi n
minih88955minih88955Pravidla lásky (2004) [TV film] 
Love Rules! n
minih78984minih78984Unesená (2008) 
The Betrayed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54 % (10)
6   - curil
7   - clara.bow
2   - hvezdyn
7   - georginaa
4   - Misantrop
7   - melakara
5   - Antonin_Ve
6   - rosta12
5   - anetaarudo
5   - Marthos

TV Program

ČT1 - Po stopách hvězd (2008) [TV po...

13:55 - 14:20

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

14:00 - 14:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151245
Osobností: 635297
Fotografií: 575860
Plakátů: 273914
Obsahů a biografií: 139059

Poslední komentáře

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Blbý a blbější (1994)

Blbý a blbější
Výborná komedie, u které   jsem se nemohla přestat   smát. Herci jsou úžasný a   jde vidět, že hrát umí. A   název je dobrý...jenom jsem   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Film chybu nemá. Výborní   herci, skvěle promyšlený,   hraný, nečekané   okamžiky...opravdu jsem byla   zvědavá, kdo to všechno   dělá a více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Já miluju horory podle   skutečné události. Je   neuvěřitelné, co všechno   se může některým lidem   stát, co všechno existuje.   Tento film se více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.347/0.308