reklama
 
ohodnotit

Strom na oběšení

The Hanging Tree

Další název:
Pověste ho výš
Žánr:
Rok:
1959
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Strom na oběšení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.11.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.1.2010
milo1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2010
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2008
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44971minih44971Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (1999) [TV seriál] 
Law & Order: Special Victims Unit n
minih11536minih11536Loganův útěk (1976) 
Logan's Run n
minih44426minih44426Pink Floyd - Dark Side of the Moon (2003) [TV film] 
Classic Albums: Pink Floyd - The Dark Side of the Moon n
minih2914minih2914Americký samuraj (1992) 
American Samurai n
minih9864minih9864Kalifornie (1993) 
Kalifornia n
minih42005minih42005Zbojník Dick Turpin (1933) 
Dick Turpin n
minih19048minih19048Slídilové (1992) 
Sneakers n
minih60631minih60631Láska v Seattlu (1990) [TV film] 
She'll Take Romance n
minih69779minih69779Zelené peklo (1940) 
Green Hell n
minih50394minih50394Tichý muž (1952) 
The Quiet Man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 % (7)
8   - jarda53
9   - clara.bow
8   - Bara.40
10 - milo1
6   - ceskytulak
9   - helzapopin
8   - mirek52

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:45 - 10:40

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

09:20 - 10:15

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:45 - 10:55

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

09:15 - 10:20

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574559
Plakátů: 273001
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.241/0.198