reklama
 
ohodnotit

Střelec [Video]

Triggerman

Další název:
Doc West 2
Žánr:
Země:
Rok:
2009
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Střelec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2017
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2017
gorous
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.8.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2013
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2017
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.9.2011
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.3.2012
BudTerence
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115368minih115368EXODUS: Bohové a králové (2014) [2k digital] 
Exodus: Gods and Kings n
minih147726minih147726Kdo to ví? (2016) [TV pořad] 
Kdo to ví? n
minih22994minih22994Všude dobře, doma nejlíp (1994) 
North n
minih73028minih73028Nová Addamsova rodina (1998) [TV seriál] 
The New Addams Family n
minih139516minih139516Sopka: Místo přistání (2014) 
Airplane vs Volcano n
minih144911minih144911Zakladatel (2016) 
The Founder n
minih43071minih43071Horší už to nebude (2006) 
Stranger Than Fiction n
minih67746minih67746Události (1993) [TV pořad] 
Události n
minih136532minih136532Dárek (2015) 
The Gift n
minih28685minih28685Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 
Harry Potter and the Sorcerer's Stone n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 % (9)
7   - jorgemar
7   - Kycky
7   - Scifista
2   - gorous
8   - oulisna
7   - wrangler
5   - kreator23
10 - Ivo.H.
6   - BudTerence
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.175/0.141