Street of Sinners (1957)

Street of Sinners

Další název: Cross-Up

    Žánr: krimi / drama / film noir
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 80 min.
Začínající newyorský policista se musí vypořádat s mladistvými delikventy, svými nadřízenými a obviněním ze sebevraždy ženy, která ukončila svůj život, když byl v jejím bytě.

V obzvlášť drsné čtvrti velkoměsta je nováček Johnny Dean přidělen jako náhrada za seržanta Guse, který odchází do důchodu. Gus Johnnyho seznámí s většinou postav, které v hlavní ulici žijí a pracují, a poradí mu, aby nedělal vlny. Poté, co se idealista Johnny rychle dostane do křížku s Leonem, který vlastní saloon a kontroluje veškerou nelegální činnost na ulici, ho Gus varuje, že Leon má mocné konexe ve vedení města a může hodit pod stůl všechna obvinění vznesená proti němu a jeho přátelům. Tom, Leonův mladší bratr, a jeho přítelkyně Nancy Kominski spolu s Tomovým kamarádem Rickym také plánují způsobit Johnnymu potíž...  Autor: Petrkey

režie:
William Berke (.)
 
 
hraje:
George Montgomery (John Dean), Geraldine Brooks (Terry), Nehemiah Persoff (Leon), Marilee Earle (Nancy), William Harrigan (Gus), Stephen Joyce (Ricky), Clifford David (Tom), Diana Millay (Joan), Andra Martin (Frances)
 
 
námět:
Philip Yordan
 
 
scénář:
Joe McPartland
 
 
kamera:
J. Burgi Contner
 
 
hudba:
Albert Glasser
 
 
střih:
Everett Sutherland
 
 
producent:
William Berke
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.